Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΕΡΟΠΛΑΝΩΝ

No Comments Share:

Το πρώτο μας ιπτάμενο φυλάκιο

Το Λιμενικό θα παρατηρεί από τον αέρα

Παραδόθηκε με τελετή στην Διεύθυνση του Λιμενικού το πρώτο ιπτάμενο φυλάκιο της Τουρκίας.

Στην τελετή αυτή ο υφυπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας Μουράντ Μπαγιάρ δήλωσε πως ¨ Το αεροπλάνο του λιμενικού θα εκτελεί καθήκοντα όπως παρατήρηση ακτών, έρευνα-διάσωση, θαλάσσια ρύπανση και λαθρεμπόριο¨.

Τελετή οργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της TUSAŞ για την παράδοση στο Λιμενικό, του πρώτου αεροπλάνου του λιμενικού στα πλαίσια του σχεδίου Προμήθειας Αεροσκαφών Θαλάσσιας περιπολίας και Λιμενικού (MELTEM-2) .

Στην τελετή μετείχαν ο υπουργός Εσωτερικών Ιντρίς Ναίμ Σαχίν, ο υφυπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας Μουράντ Μπαγιάρ, ο αρχηγός Στρατοχωροφυλακής Μπεκίρ Καλιοντζού, ο αντιναύαρχος αρχηγός Λιμενικού Χασάν Ουσακλιογλου, ο πρεσβευτής της Γαλλίας Λοράντ Μπιλί, ο Γενικός Διευθυντής της Tusaş Μουχαρέμ Ντορτκασλί. Ο αντιπρόεδρος της εταιρίας Thales Πιέρ Ερίκ Πομελέ, και ο διευθυντής προγραμμάτων Εξωτερικού της DGA Γκουί Μπομελέρ.

Ο υφυπουργός Αμυντικής Βιομηχανίας Μουράντ Μπαγιάρ ανέφερε πως τρία αεροπλάνα θα παραδοθούν στο Λιμενικό και 6 αεροπλάνα στο Ναυτικό, και πως σήμερα παραδίδεται το πρώτο.

…………….

Ο Μπαγιάρ ανέφερε πως παραδόθηκαν στο ναυτικό 4 τεμάχια από αυτά τα αεροπλάνα και φέτος θα παραδοθούνε άλλα 2. Ο Μπαγιάρ ανέφερε πως στα αεροσκάφη που παραδίδονται στο ναυτικό υπάρχουν και όπλα και ότι ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση τορπιλών σε αυτά. Ο Μπαγιάρ δήλωσε : ¨Η ανακαίνιση και η τροποποίηση των αεροσκαφών πραγματοποιήθηκαν στην ΤΑΙ. Tα αεροπλάνα διαθέτουν ένα αρκετά σύνθετο σύστημα διοίκησης. Τα αεροπλάνα λειτουργούνε με σημαντικό λογισμικό που παρήχθη από την εταιρία Aselsan. :

…………….

 Askerhaber 24/1/2013

Previous Article

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΤΑΓΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΡΙΑΝΑ ΡΟΔΟΠΗΣ — ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Next Article

OI ANAΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΩΣ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΤΖΑΛΑΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *