Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Τούρκος υπουργός Αμύνης : Την άνοιξη θα είναι λειτουργικοί οι S-400

No Comments Share:

Ακάρ: Μέχρι την άνοιξη του 2020 οι εργασίες για να γίνουν λειτουργικοί οι S-400

Μέχρι την άνοιξη του αναμένεται να διαρκέσουν οι εργασίες προκειμένου να γίνει πλήρως λειτουργικό το σύστημα αεράμυνας S-400 που έχει παραδοθεί στη Τουρκία, είπε ο Τούρκος υπουργός Άμυνας.
Οι εργασίες για να γίνει λειτουργικό το σύστημα αεράμυνας S-400 θα διαρκέσουν μέχρι την άνοιξη του 2020, σημείωσε σήμερα ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ.

«Η εργασία για να γίνουν λειτουργικά αυτά τα συστήματα αεράμυνας θα συνεχιστούν πλήρως μέχρι την Άνοιξη του 2020», είπε ο Ακάρ.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες η υφυπουργός Άμυνας των ΗΠΑ, Έλεν Λορντ, εξέφρασε την εκτίμηση ότι το ρωσικό σύστημα αεράμυνας S – 400 στην Τουρκία θα είναι πλήρως λειτουργικό προς το τέλος του έτους.

Η συμφωνία υπεγράφη ανάμεσα στη Μόσχα και στην Άγκυρα για του S-400 τον Δεκέμριο του 2017, εν μέσω των αντιδράσεων από μέρους των ΗΠΑ

Η παράδοση των S-400 στην Τουρκία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 2019 και αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του έτους. Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν εκδηλώσει τις ενστάσεις τους για τη συμφωνία, εκφράζοντας ανησυχίες σχετικές με την ασφάλεια. Επίσης, ανεστάλη η συμμετοχή της Τουρκίας στο πρόγραμμα για τα F-35.

Sputnik 31/10/2019

Σχ:  Εμείς ασχολούμαστε με το τι έγινε στα σινεμά με το Τζόκερ.

Και φτάνουμε στο σημείο-κατάντημα, η ίδια η αξιωματική αντιπολίτευση να υποστηρίζει ανοιχτά την διακωμώδηση της παρέλασης.

Αυτά τα διαλυτικά φαινόμενα, όπως πάντα η φύση τα λύνει μόνη της…

Με επώδυνο τρόπο για πολλούς….

Previous Article

Απρόσμενη αμερικανική κίνηση υπέρ των Κούρδων

Next Article

Τ/Κ δημοσιογράφος : “Δείτε τι γίνεται στα μέρη που αφήνονται στο έλεος του τουρκικού στρατού”…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *