Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ρωσική στρατιωτική επιτροπή έφτασε στην Τουρκία σχετικά με τους S-400

No Comments Share:

Μυστηριώδες στρατιωτικό αεροσκάφος προερχόμενο από την Ρωσία προσγειώθηκε στην Μαλάτια

Την ώρα που ρωσικά ΜΜΕ ανακοίνωναν πως τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400 ξεκίνησαν για Τουρκία, ένα μυστηριώδες αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας της Ρωσίας προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ερχάτς Σχετικά με το αεροσκάφος που προσγειώθηκε στην Μαλάτια, έκανε δήλωση ο ειδικός σε θέματα ασφάλειας Αμπντουλλάχ Αγάρ.
Αεροσκάφος της Ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας τύπου Tu-154B-2 έφτασε στο αεροδρόμιο Ερχάτς της Μαλάτιας. Την ώρα που στην επικαιρότητα είναι οι τοποθεσίες όπου θα εγκατασταθούν τα αντιαεροπορικά συστήματα S-400, το ρωσικό επιβατικό στρατιωτικό αεροσκάφος φέρεται να μεταφέρει μια στρατιωτική επιτροπή σχετικά με το θέμα.

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ ΠΩΣ ¨ΕΦΕΡΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ¨

Σύμφωνα με τα δεδομένα από το  Flight Radar το καταχωρημένο ως RA-85559 αεροσκάφος Τουπόλεφ Tu-154B-2, απογειώθηκε από την Μόσχα στις 16:05 και προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ερχάτς της Μαλάτιας στις 18:40.

 

Αναφέρεται πως ενδεχομένως το αεροσκάφος μεταφέρει μια επιτροπή που θα εργαστεί σχετικά με την εγκατάσταση των πυραύλων και ότι μεταξύ των ενδεχόμενων τοποθεσιών είναι και η Μαλάτια.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΓΑΡ

Ο ειδικός στην Ασφάλεια Αμπντουλλάχ Αγάρ σε δήλωση που έκανε μέσω Τουίττερ ανέφερε τα εξής : ¨Το Χατζή Μουρατ Αντόνοφ ΑΝ-124 των Ρώσων. Με αυτά θα έρθουν οι S-400. Μπορούν να μεταφέρουν 150 τόνους. Σήμερα προσγειώθηκε στην Μαλάτια προκαλώντας ενθουσιασμό του τύπου ¨Ήρθαν οι S-400¨ , ενώ ένα ακόμη Τουπόλεφ συνέχισε προς Άγκυρα, πιθανώς μεταφέρει προσωπικό για τα S-400 και σχετικό εξοπλισμό.

https://www.sondakika.com/haber/haber-rusya-dan-gelen-gizemli-askeri-ucak-malatya-ya-12228109/
10/7/2019
Previous Article

Η απάντηση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών προς Ελλάδα και Ε.Ε.

Next Article

Πρόεδρος του φασιστικού ΜΗΡ : ¨Κουτσή πάπια ο Τσίπρας…Αν μας πατήσει κανείς το πόδι του το σπάζουμε…¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *