Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ρωσία : ¨Διεξάγουμε συνομιλίες με την Τουρκία για την παραγωγή δικού τους αντιαεροπορικού συστήματος¨

0 σχόλια Share:

Ρωσική εταιρεία στρατιωτικών εξαγωγών: Διεξάγουμε συνομιλίες ώστε η Τουρκία να παράξει το δικό της αντιαεροπορικό αμυντικό σύστημα

Αναφέρεται πως Τουρκία και Ρωσία διεξάγουν συνομιλίες, ώστε η Τουρκία να μπορέσει να παράξει το δικό της μακράς εμβέλειας αντιαεροπορικό αμυντικό σύστημα. Ο Σεργκέι Λαντιγκιν-γενικος υποδιευθυντής της ρωσικής εταιρείας στρατιωτικών εξαγωγών Rosoboroneksport, έδωσε συνέντευξη στα πλαίσια της διεθνούς αμυντικής έκθεσης IDEF 2019 που διοργανώνεται στην Κωνσταντινούπολη.

O Λαντιγκιν είπε πως “Συζητάμε με εκπροσώπους της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας σχετικά με τη συνεργασία σε θέματα υψηλής τεχνολογίας” και συνέχισε λέγοντας: “Στις συζητήσεις αυτές εξετάζουμε δύο διαφορετικά θέματα. Αξιολογούμε σε αυτές τις συζητήσεις την πιθανότητα συγκεκριμένα τμήματα των S-400 να παραχθούν στην Τουρκία ενώ προς όφελος της Τουρκίας διεξάγουμε συνομιλίες για την παραγωγή ενός δικού τους αντιαεροπορικού αμυντικού συστήματος. ” Ο Λαντιγκιν είπε πως αυτό σημαίνει πως έχουν αρχίσει οι εργασίες για την παραγωγή ενός ολοκαίνουργιου αντιαεροπορικού αμυντικού συστήματος και προσέθεσε πως “δεν αναφέρομαι στους 400, θα πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο σύστημα για την Τουρκική Δημοκρατία. Αυτές είναι οι διαβουλεύσεις και οι κοινές εργασίες που κάνουμε με την Τουρκία”.

https://tr.sputniknews.com/savunma/201904301038905666-turkiye-ve-rusya-yeni-hava-savunma-sistemini-istisare-ediyor/
30/4/2019
Previous Article

Άσχημα νέα για τον Ερντογάν

Next Article

Ερντογαν : ¨Αν φύγουμε από το σχέδιο F-35 , το σχέδιο αυτό είναι καταδικασμένο να καταρρεύσει¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *