Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ Μ.Ε.Α. ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

0 σχόλια Share:

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση θα πετάξει με τα ΜΕΑ Μπαϊρακτάρ

polis bayraktar2-600x400

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση (EGM), έδωσε παραγγελία για 2 συστήματα ΜΕΑ-Μπαϊρακτάρ που περιλαμβάνουν 4 επίγειους σταθμούς και 6 αεροσκάφη ΜΕΑ τύπου Μπαϊρακτάρ, που έχουν κατασκευαστεί πρωτότυπα και με εθνικά χαρακτηριστικά από την εταιρία Kale Baykar

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από την Διεύθυνση Αμυντικών Βιομηχανιών (SSM), μετά από την απόφαση για την έναρξη του σχετικού σχεδίου στις 31 Αυγούστου 2015, οι σχετικές συζητήσεις για την αξιολόγηση των προτάσεων έληξαν στις 15 Οκτωβρίου 2015 και έτσι η  EGM υπέγραψε την συμφωνία για την προμήθεια των ΜΕΑ.

Το Μπαϊρακτάρ Μπλοκ-2 ΜΕΑ μετά από την ολοκλήρωση με επιτυχία της ένταξης του στις τουρκικές ένοπλες δυνάμεις το 2014, μετέχει πλέον ενεργά σε αυτές. Διαθέτει τρία εφεδρικά συστήματα ελέγχου πτήσης από τα πλέον εξελιγμένα στο κόσμο για την κλάση του όπως και διπλή εφεδρική δομή ¨λεωφορείου¨.  Έτσι αφότου βγει από το υπόστεγο,  δύναται εντελώς αυτόματα να εκτελέσει απογείωση, πτήση , φρενάρισμα προσγείωση και παρκάρισμα. Το ΜΕΑ Μπαϊρακτάρ αναπτύχθηκε από μια ομάδα 110 Τούρκων μηχανικών. Η παραγωγή του στην αμυντική βιομηχανία γίνεται με ποσοστό ρεκόρ (93%) από την εγχώρια βιομηχανία.

…………….

…………….

Kokpit.aero 19/10/2015

Previous Article

ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ BTTDD ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ….

Next Article

ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *