Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βίντεο από φερόμενο χτύπημα κατά του ΠΚΚ

1 Comment Share:

Kείμενο του ιστολόγιου 15/2/2021

To βίντεο δημοσιεύτηκε από το το τουρκικό υπουργείο Αμύνης και σύμφωνα με τα λεγόμενα τους δείχνει τις στιγμές ακτά τις οποίες ένα ένοπλο ΜΕΑ βομβαρδίζει μια ομάδα μελών του ΠΚΚ που κατά τα λεγόμενα τους , εκείνη την ώρα προσπαθούσαν αν φύγουν με παραμοτέρ.

Κάθε φορά που βλέπουμε τέτοια βίντεο, σκεφτόμαστε το πόσο άχρηστοι  πρέπει να ήταν οι υπουργοί Αμύνης από το 2007 και μετά όταν οι Τούρκοι ανέπτυσσαν τέτοια τεχνολογία και οι δικoί μας ροχάλιζαν…

Και τώρα τρέχουμε…

Παραμοτέρ για όσους δεν ξέρουν είναι το κάτωθι

Previous Article

Στέλεχος του φασιστικού ΜΗΡ δέρνει και βιντεοσκοπεί δύο νεαρούς γιατί…

Next Article

Λόγω ασθένειας παρέδωσε τις αρμοδιότητες του ο φιλότουρκος Σάρατζ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

  1. Kλάψ κλάψ, η βιλαρίμπα και το βιλαμπάκο. Το 2007 φτιάχναμε leopard 2 κι οι απέναντι τα αγόραζαν 1 στην τιμή των 2 απο τη Μέρκελ. Αν είχαμε αντάρτικο πχ στην Ήπειρο πάνω θα τρέχαμε εμείς. Όταν τους κάψαμε τους αντάρτες με τα hellcat το 1948 όμως οι τούρκοι βίαζαν Αλεβίτισσες στη Σεβάστεια. Τώρα, άντε γειά Τουρκία, άντε γειά, έρχονται Rafale Viper ΚΑΙ Belhara κι η Βιλαρίμπα απέναντι θα έχει κάτι s400 που δεν θα ξεχωρίζουν ένα f16 απο ένα γλαρόνι!

    Και για να μην έχετε παράπονο θα βάλουμε τη σημαία σας δίπλα στον τάφο του Κάρη στο Καστελλόριζο κι ένα bayraktar στην Λήμνο στον τάφο του Τυρρηνού, έτσι να μας θυμίζει τα τέως γειτονικά μας έθνη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *