Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

MOΥΦΑ ΟΙ ΠΑΤΡΙΟΤ…

No Comments Share:

O Άσαντ έριξε ιρανικό πύραυλο, αλλά οι Πάτριοτ κοιμήθηκαν

260320150836541283755_2

Καμία από τις τρεις συστοιχίες Πάτριοτ που μετά από αίτημα προς το ΝΑΤΟ εγκαταστάθηκαν σε τρεις πόλεις των συνόρων, δεν μπόρεσε να εντοπίσει τον πύραυλο που εκτοξεύτηκε από την Συρία. Η κατάσταση αυτή θέτει πάλι στην επικαιρότητα το ερώτημα αν η Τουρκία είναι επαρκώς προστατευμένη ενάντια σε πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς.

Αποκαλύφθηκε ότι η έκρηξη που συνέβη σε κενό χώρο στο Ρέϊχανλι, σε σημείο κοντά στα σύνορα με την Συρία, οφειλόταν σε πύραυλο μεγάλου βεληνεκούς που εκτοξεύτηκε από την μεριά της Συρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε τη Χουριέτ, ο πύραυλος εκτοξεύτηκε από την πόλη Τάρτους κοντά στα σύνορα με τον Λίβανο. Έγινε αντιληπτό πως ο πύραυλος που έπεσε σε ανοιχτό χώρο και σε απόσταση 200 μέτρων από το 4ο Συνοριακό Τάγμα και προκάλεσε τρύπα βάθους 7 μέτρων, ήταν τακτικός βαλλιστικός πύραυλος.Η Συρία κατέχει πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς SCUD. O πύραυλος που έπεσε στο Ρέιχανλι, φέρεται να ήταν SCUD, ενώ συνεχίζονται οι εργασίες σχετικά με την ταυτότητα του.

Τον πύραυλο αυτό που εκτοξεύτηκε από απόσταση περίπου 200 χλμ από το Ρέιχανλι, δεν μπόρεσε να τον εντοπίσει καμμία από τις τρεις Νατοϊκές συστοιχίες Πάτριοτ που εγκαταστάθηκαν στα σύνορα για να αντιμετωπίσουν δυνητική πυραυλική επίθεση από την συριακή πλευρά.
…………….

DHA  26/5/2015

Previous Article

Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΣ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΣΥΛΛΟΓΟΥ

Next Article

ΖΗΛΕΨΕ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *