Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Όχημα Ειδικών Επιχειρήσεων Ουράλ – Βίντεο

0 σχόλια Share:
Spread the love

Για πρώτη φορά εμφανίστηκε το τουρκικό θωρακισμένο Ουράλ

Η εταιρία Οτοκάρ ανέπτυξε την νέα έκδοση του ευέλικτου θωρακισμένου οχήματος μεταφοράς προσωπικού Ουράλ, το Όχημα Ειδικών Επιχειρήσεων Ουράλ.

Η Οτοκάρ που είναι παραγωγός οχημάτων ξηράς στην αμυντική βιομηχανία της Τουρκίας, κατασκεύασε ένα νέο όχημα που προορίζεται για χρήση σε ειδικές αποστολές.

Η Οτοκάρ κατά την διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Αμυντικής Βιομηχανίας (IDEF’19), που θα γίνει στο διάστημα 30 Απριλίου-3 Μαΐου, θα εκθέσει την νέα έκδοση του θωρακισμένου οχήματος μεταφοράς προσωπικού, που είναι το Όχημα Ειδικών Επιχειρήσεων Ουράλ (Ural SOV).

Το Ουράλ αυτό είναι πρωτότυπο προϊόν της καινοτόμας οπτικής της εταιρίας και σχεδιάστηκε ώστε όντας ευέλικτο, με διαφορετικές εκδόσεις 4χ4, θωρακισμένο ή μη, να μπορεί να αποτελέσει λύση στις ανάγκες διαφόρων πελατών για τακτικό όχημα. Το Ουράλ χάρη στην αρθρωτή δομή και τις διαστάσεις του, μπορεί εύκολα να ενσωματώσει τον εξοπλισμό, τα οπλικά συστήματα και την διαμόρφωση που επιβάλουν οι διάφορες αποστολές, ενώ εκδόσεις προσαρμοσμένες ανάλογα με τις απαιτήσεις του χρήστη, εξακολουθούν να χρησιμοποιούνται σε πολλές αποστολές στο εσωτερικό και το εξωτερικό.

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ

Το Όχημα Ειδικών Επιχειρήσεων Ουράλ σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες για χρήση από τις Ειδικές Δυνάμεις, με την εξαιρετική ικανότητα κίνησης, την ημίσεια θωράκιση και την θωράκιση βάσης και πυρός, διασφαλίζει στο προσωπικό, υψηλή προστασία ενάντια σε πυρά, νάρκες και αυτοσχέδια εκρηκτικά.   Το όχημα διαθέτει δυνατότητα μεταφοράς 5 ατόμων, συμπεριλαμβανομένων του κυβερνήτη και του οδηγού, ενώ επιτυγχάνει υψηλή απόδοση τακτικής κινητικότητας σε δύσκολες συνθήκες εδάφους και κλίματος, Καθώς δύναται να φέρει στην μεν βάση όπλο 12,7 mm, ενώ μπροστά και πίσω όπλο 7,62mm, προσφέρει μια ιδανική λύση για βαθιά εξερεύνηση και τακτική επιδρομής.

Το Ural SOV, διαθέτει κινητήρα 168 ίππων και ντεπόζιτο 106 λίτρων. Μπορεί να μεταφερθεί σιδηροδρομικώς, δια θαλάσσης και αεροπορικώς, ενώ το βάρος του είναι 6,4 τόνοι. Μπορεί να φτάσει σε ταχύτητα τα 110 χλμ και να επιχειρεί για 600 χλμ.

Το όχημα ανάλογα με τις απαιτήσεις, δύναται να φέρει γερανό διάσωσης, εκτοξευτήρες καπνογόνων, σύστημα φωτισμού καμουφλάζ και φάρο υπέρυθρων.

https://tr.sputniknews.com/savunma/201904271038884186-turk-zirhlisi-ural-ilk-kez-goruntulendi/

https://www.youtube.com/watch?v=GIbpgIj73xc

27/4/2019
Σχ: Αλήθεια, σε ένα προφανώς δύσκολο επιχειρησιακά περιβάλλον όπως αυτό της Θράκης μας, οι μονάδες πως θα κινηθούνε στους τόπους διασποράς ;
Με τα οχήματα που είχαν οι Αμερικανοί στο Βιετνάμ; 
Previous Article

¨Γνώρισε την Άγκυρα από κοντά¨, δαπάναις Τουρκίας…

Next Article

Βίντεο-Έτσι ενημέρωσε ο νέος δήμαρχος για τα χρέη που άφησε ο επίτροπος…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *