Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΙΜΑΤΗΡΟΣ ΚΑΒΓΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑ

No Comments Share:

Με αίμα έληξε καβγάς στην σκοπιά : 1 νεκρός και ένας τραυματίας

Αιματηρός υπήρξε ο καβγάς μεταξύ δύο στρατιωτών σε στρατιωτικό φυλάκιο στο Όσμαντζικ του νομού Τσόρουμ. Άρχισαν να πυροβολούνται μεταξύ τους με τα τυφέκια καλάσνικοφ που κρατούσαν και έτσι ένα εξ αυτών πέθανε και ο άλλος τραυματίστηκε.

Το περιστατικό συνέβη σήμερα το μεσημέρι σε φυλάκιο του Όσμαντζικ. Εκεί λοιπόν φυλούσαν σκοπιά ο έφεδρος λοχιας Φ.Ο (21) και ο στρατιώτης Χουσεΐν Γιλντίζ (20). Για άγνωστο λόγο προέκυψε λογομαχία μεταξύ τους. Η λογομαχία εξετράπη σε εκατέρωθεν προσβολές και τότε –σύμφωνα με αυτά που λέγοντα—ο στρατιώτης Χουσεΐν Γιλντίζ πυροβόλησε από πίσω τον λοχία Φ.Ο. και τον τραυμάτισε στην μέση. Τραυματισμένος ο λοχίας έστρεψε κι αυτός το τυφέκιο του και πυροβόλησε δύο φορές τον Χουσέιν Γιλντίζ.

Χτυπημένος ο Χουσεΐν Γιλντίζ στο στήθος και στην κοιλιά, έχασε την ζωή του επιτόπου. Ο λοχίας Φ.Ο. αφού πυροβόλησε τον άλλο σκοπό, κατέρρευσε και ο ίδιος κάτω, για να μεταφερθεί αργότερα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο του Όσμαντζικ. Εκεί μετά από τις πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε στο Ερευνητικό και Εκπαιδευτικό νοσοκομείο του Τσόρουμ.

Διεξάγεται έρευνα σχετικά με το περιστατικό.

 Εφ. Χουριέτ 16/12/2012

Previous Article

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΡΟΒΙΖΙΟΝ

Next Article

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΤΩΝ ¨ΣΥΝΤΟΠΙΤΩΝ¨ ΜΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *