Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

EKΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΣΚΟΠΕΥΤΩΝ

0 σχόλια Share:

Έτσι εκπαιδεύονται οι ελεύθεροι σκοπευτές

keskin_nisanci_946-jpg20140316123142

Η ομάδα του ΑΑ απεικόνισε την εκπαίδευση και τις βολές των ελεύθερων σκοπευτών στην Υποδιοίκηση Ειδικών Δυνάμεων της Στρατοχωροφυλακής (JÖAK).

Οι ελεύθεροι σκοπευτές που υπηρετούνε στις ειδικές δυνάμεις της στρατοχωροφυλακής επιλέγονται μετά από δύσκολα τεστ. Λοχίες και υπαξιωματικοί που επιθυμούν να γίνουν ελεύθεροι σκοπευτές, περνούν από αξιολόγηση βολών και αθλητισμού και εντέλει περνάνε στην JÖAK.

Στους υποψήφιους ελεύθερους σκοπευτές διδάσκονται μια σειρά από θέματα όπως σπορ ως τις ιδιαίτερες ιδιότητες της βολής μεγάλους βεληνεκούς. Διδάσκονται πρακτικά πολλά θέματα που επηρεάζουν την βολή μεγάλου βεληνεκούς όπως άνεμος, υψόμετρο, ζέστη και κλίση.

Επίσης τους παρέχεται διαδραστική εκπαίδευση ελεύθεροι σκοπευτές δύνανται στο σκοπευτήριο με ηλεκτρονικά σύστημα να κάνουν βολή σε κάθε απόσταση και υπό διάφορες συνθήκες. Στην εκπαίδευση που γίνεται εκεί με την βοήθεια υπολογιστή περιλαμβάνονται βολές για διάσωση ομήρων.

Βολές από 400 μέτρα

Οι ελεύθεροι σκοπευτές με σχεδιασμένη καθημερινή άσκηση ετοιμάζονται για πιθανές επιχειρήσεις. Kατά την εκπαίδευση κατεβαίνουν από ελικόπτερα σε περιοχές, κρύβονται και εντοπίζουν στόχους ή διεισδύουν σε στόχους. Οι ελεύθεροι σκοπευτές ντυμένοι με καμουφλάζ ανάλογο των συνθηκών, προχωράνε προς τον εχθρικό στόχο δίχως να γίνονται αντιληπτοί. Και εκπαιδεύονται ειδικά για να μπορούν να μπορούν να καμουφλάρονται στην περιοχή.

Οι ομάδες διεισδύουν στην περιοχή της ενέδρας και εξουδετερώνουν στόχους με το πρώτο εθνικό τυφέκιο ελεύθερων σκοπευτών της Τουρκίας το JMK Bora-12, σε αποστάσεις 860 και 920 μέτρων. Στόχος που βρίσκεται στα 400 μέτρα εξουδετερώνεται με επιτυχία όταν την ίδια στιγμή του ρίχνουν 3 ελεύθεροι σκοπευτές.

Οι ειδικά εκπαιδευμένες ομάδες εντοπίζουν από την αντανάκλαση των κυαλιών έναν εχθρικό ελεύθερο σκοπευτή στα 380 μέτρα και πυροβολώντας στα κιάλια βρίσκουν στόχο.

…………………..

………………….

Πρακτορείο Αναντολού 16/3/2014

Previous Article

ΤA ¨ΓΕΝΕΘΛΙΑ¨ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΡΟΥΣΑΣ

Next Article

TA ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

at quis, Praesent dolor venenatis, Aenean risus