Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TOΤΕ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ¨ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΕΙΡΗΝΗΣ¨ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΑΝΟΗΣΙΕΣ, ΑΛΛΟΙ….

No Comments Share:

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΙΟΥ

Η φρεγάτα Heybeliada πέρασε με άριστα την πρώτη δοκιμασία

Το Εθνικό Πλοίο, προκάλεσε θαυμασμό με τις επιτυχίες που σημείωσε στο πλαίσιο της στρατιωτικής άσκησης ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΣ -13 (DENİZKURDU-13).

Η κορβέτα Heybeliada που είναι το πρώτο πλοίο που κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος MİLGEM (Εθνικό Πλοίο), έχει εξοπλιστεί με οπλικά συστήματα τελευταίας τεχνολογίας και παρά το γεγονός ότι ανήκει στην κατηγορία κορβέτας μπορεί να προσγειωθεί ελικόπτερο πάνω του, ανέλαβε για πρώτη φορά καθήκοντα στο πλαίσιο της στρατιωτικής άσκησης ΘΑΛΑΣΣΟΛΥΚΟΣ -13.

Ιδιαίτερα υψηλή ήταν η απόδοση της κορβέτας, στις εκπαιδευτικές βολές, στην επιχειρησιακή ικανότητα σε περιβάλλοντα πολλαπλών απειλών, όπως και στους τομείς υποθαλάσσιας άμυνας και ανεφοδιασμού με καύσιμα στη θάλασσα.

Ο διοικητής του πλοίου αντιπλοίαρχος Eρντίντς Κουστσού είπε πως το πρόγραμμα MİLGEM αποτελεί από τα σημαντικότερα προγράμματα όχι μόνο του πολεμικού ναυτικού αλλά και της ιστορίας της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Ο αντιπλοίαρχος Eρντίντς Κουστσού που τόνισε ότι ο εξοπλισμός, τα ηλεκτρονικά συστήματα και ο εκσυγχρονισμός, στο πλαίσιο του προγράμματος MİLGEM πραγματοποιούνται με εγχώριες δυνατότητες, σημείωσε πως στόχος είναι η μείωση της εξάρτησης από το εξωτερικό.

Οι μηχανικοί που σχεδίασαν το εθνικό πλοίο Heybeliada, ελαχιστοποίησαν την διατομή ραντάρ που σημαίνει ελαχιστοποίηση της παρατηρησιμότητας.

 TRT   30/5/2013

Σχ : Το εκπληκτικό είναι ότι ακόμη και σήμερα υπάρχει κόμμα εξουσίας  όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, που μιλά για ¨αμοιβαία μείωση εξοπλισμών Ελλάδας Τουρκίας¨. Ας τους ενημερώσει κάποιος πως αυτό χρειάζεται να το θέλουν και οι άλλοι….

Previous Article

ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΑΛΥΤΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Next Article

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ¨ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *