Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Καμικάζι ΜΕΑ για τον στρατό της Τουρκίας

No Comments Share:

¨Τα KARGU είναι το καθένα μια ιπτάμενη βόμβα¨

Ο Ρώσος ειδικός Λεονκόφ, δήλωσε πως αυτά τα μαχητικά MEA τα οποία λέγονται KARGU, είναι το κάθε ένα από αυτά και μια ιπτάμμενη βόμβα.

Σε δήλωση που έκανε προς το Sputnik ο ειδικός στα στρατιωτικά Αλεξέι Λεόνκοφ, σχολίασε την είδηση που αναφέρει πως είναι έτοιμος ο πρώτος στρατός από ΜΕΑ της Τουρκίας.

Ο Λεόνκοφ εστιάζοντας στα τεχνικά χαρακτηριστικά των ΜΕΑ KARGU που παράγονται από την εταιρία Savunma Teknolojileri Mühendislik ve Ticaret AΕ. , ανέφερε πως ¨Αυτού του έιδους τα ΜΕΑ που ονομάζονται και καμικάζι, στην ουσία είναι από μία ιπτάμενη βόμβα. Μπορούν  να μείνουν μερικές ώρες στον αέρα, κάνουν οπτική αναγνώριση, ο χειριστής βλέπει τον στόχο και το χρησιμοποιεί ως  πυρομαχικό κατά του στόχου. Αν δεν εντοπιστεί στόχος, τότε το πυρομαχικό μπορεί να επιστρέψει και να χρησιμοποιηθεί αργότερα¨.

Ο Ρώσος ειδικός ανέφερε πως αυτή την εποχή πολλές χώρες χρησιμοποιούν ενεργά αυτού του είδους τα ΜΕΑ, με πρώτες το Ισραήλ, την Ρωσία και τις ΗΠΑ και πρόσθεσε πως ¨Αυτά τα ΜΕΑ σε κάποιες καταστάσεις είναι πιο αποτελεσματικά από το πυροβολικό, διότι εντοπίζει τον στόχο και τον εξαφανίζει. Η Τουρκία πιθανώς θα χρησιμοποιήσει αυτά τα ΜΕΑ κατά των HPG/PKK που δραστηριοποιούνται στα σύνορα της με την Συρία¨.

 https://tr.sputniknews.com/savunma/201909131040159252-kargu-dronelari-birer-ucan-bomba/

13/9/2019    

Σχ: Σχετικό βίντεο που βρήκαμε :

Η τεχνολογία για κάτι τέτοιο είναι αστεία και θα έπρεπε ΧΤΕΣ  να διαθέτουμε κάτι ανάλογο στον Ε.Σ.

Previous Article

Επίσκεψη του προξένου της φίλης και συμμάχου Τουρκίας (…) στον δήμαρχο Κομοτηνής

Next Article

7 εχθροί νεκροί από επίθεση του ΠΚΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *