Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Βίντεο- Λειτούργία για πρώτη φορά του κινητήρα στο επιθετικό Μ.Ε.Α. Ακιντζί

0 σχόλια Share:

 

Για πρώτη φορά λειτούργησε ο κινιτήρας στο επιθετικό ΜΕΑ Ακιντζί που παράγεται από την εταιρία Μπαϊκάρ

Η Μπαϊκάρ που προσφέρει στις δυνάμεις ασφαλείας εθνικές και πρωτότυπες πλατφόρμες, παράλληλα έχει επιτυχία και στις εξαγωγές, ενώ τώρα ετοιμάζεται να θέσει τον πύχη ακό,μη πιο ψηλά.

Η Μπαϊκάρ που ασχολείται ιδιαίτερα με το Ακιντζί που χαρακτηρίζεται και ως ¨ιπτάμενο ψάρι¨, στοχεύει σύντομα να το έχει στον αέρα.

Ο τεχνικός διευθυντής της Μπαϊκάρ ο  Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ, αναφερόμενος στο σημείο στο οποίο έχουν φτάσει οι εργασίες σχετικά με το Μπαϊρακτάρ, έγραψε στον λοιγαριασμό του στο τουίττερ, πως μετά από έναν μαραθώνιο πολλών ημερών 24ωρης εργασίας, για πρώτη φορά νωρίς το πρωί λειτούργησαν για πρώτη φορά οι κινιτήρες του Ακιντζί. Ο Μπαϊρακτάρ έγραψε πως ¨Πριν από λίγο το τελειώσαμε. Από τώρα και μετά, θα περπατήσει, θα τρέξει και πρώτα ο Θεός θα πετάξει. Ελεύθερο κι ανεξάρτητο στους αιθέρες μας¨.    Ο υφυπουργός αμυντικής βιομηχανίας Ισμαήλ Ντεμίρ αναφερόμενος σε αυητή την εξέλιξη δήλωσε  σε σχετική του ανάρτηση πως ¨Από το 2015 που παραδώσαμε το πρώτο μας εγχώριο ΜΕΑ μέχρι σήμερα, τα ΜΕΑ κατέστησαν σημαντικός πολλαπλασιαστής ιχύος για τις ένοπλες δυνάμεις μας. Τώρα με το Ακιντζί θα είμαστε ακόμη πιο ισχυροί. Συγχαρητήρια, συνέχιση της εργασίας δίχως σταματημό.¨

Το Ακιντζί θα μπορεί να φτάσει σε τροχιά ύψους 40 χιλιάδων ποδών, θα ίπταται 24 ώρες, ενώ θα έχει ωφέλιμο φορτίο έως 1.350 κιλών. Το Ακιντζί με αυτά τα χαρακτηριστικά θα μ[πορεί να εκτελεί ένα τμήμα των καθηκόντων των πολεμικών αεροσκαφών, μειώνοντας έτσι τον φόρτο τους.

Θα μπορεί επίσης να ασκεί ακόμη πιο προηγμένες αποστολές, με φόρτους όπως  δορυφορικά συστήματα επικοινωνιών, ραντάρ άερος-αέρος, ραντάρ εντοπισμού εμποδίων και ραντάρ συνθετικού διαφράγματος.

Το Ακιντζί θα μπορεί να εκτελεί αεροπορικό βομβαρδίσμό και θα είναι εξοπλισμένο με εθνικούς πυραύλους αέρος-αέρος.

https://tr.sputniknews.com/savunma/201909011040063590-akinci-iha-ilk-kez-motor-calistirdi/

1/9/2019

Σχ: Ελπίζουμε έστω και τώρα με καθυστέρηση αρκετών ετών, να αρχίσει κια η Ελλάδα ένα ΔΙΚΟ της πρόγραμμα παραγωγής  ΜΕΑ για αμυντικούς σκοπούς. Καλές οι ενοικιάσεις των ΜΕΑ, αλλά σε καθιστούν όχι μόνο εξαρτημένο αλλά και προβλέψιμο διότι ο Τούρκος θα ξέρει τις δυνατότητες  σου…

Παρακάτω βλέπετε την ανάρτηση με το βίντεο του Μπαϊρακτάρ

Previous Article

Απαγορεύτηκε η σφαγή χαλαλ στο Βέλγιο

Next Article

Ο Ερντογάν φωτογραφήθηκε μπροστά σε χάρτη που δείχνει τουρκικό το μισό Αιγαίο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!