Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΘΩΡΑΚΙΣΕΙΣ MADE IN TURKEY

No Comments Share:

Tουρκική θωράκιση στην παγκόσμια επικαιρότητα

 

Ο Τουντς Μπατούμ-Γενικός Διευθυντής της εταιρίας Nurol Τεχνολογίες Α.Ε. περιέγραψε πως η προ διετίας ανάπτυξη της Θωράκισης-Τ με σχεδιάστηκε με την χρήση βοροκαρβίδιου, κεραμικών και συνθετικών υλικών, πραγματοποιώντας έτσι μια πρωτιά για την Τουρκία σε αυτό το επίπεδο.

Ο Μπατούμ ανέφερε πως ιδιαίτερα από χώρες της Μέσης Ανατολής υπάρχουν πολλά αιτήματα για την θωράκιση οχημάτων με κεραμικά-συνθετικά υλικά, αντί της κλασικής ατσάλινης θωράκισης, και δήλωσε : ¨Το ατσάλι επιφέρει ένα πολύ σοβαρό φόρτο στα οχήματα και διαταράσσει μια σειρά από χαρακτηριστικά τους. Επίσης η θωράκιση που αναπτύξαμε είναι πολύ πιο ανθεκτική από το ατσάλι. Υπό αυτή την έννοια είμαστε υπερήφανοι για το προϊόν μας και αρχίσαμε και τις εξαγωγές. Σήμερα εξάγονται σε χώρες της Μέσης Ανατολής θωρακίσεις που διασφαλίζουν προστασία 100% σε πολιτικά οχήματα. Ο Μπατούμ είπε πως αυτή τη στιγμή τρέχουν εξαγωγές ύψους 45 εκ. $.

Ο Μπατούμ περιέγραψε πως αυτή τη στιγμή παράγουν ένα ειδικό γιλέκο βαλλιστικής προστασίας για τις Τ.Ε.Δ. και συνέχισε ως εξής :

Η πρώτη παρτίδα των χιλίων τεμαχίων παραδόθηκε. Πρόκειται για πολύ ειδικά γιλέκα. Πολύ πιο ελαφριά από τα ατσαλένια γιλέκα. Τα κλασικά γιλέκα απαρτίζονται από την μπρος και πίσω πλάκα. Η δική μας θωράκιση-Τ, έχει σχεδιαστεί ώστε να καλύπτει όλα τα ζωτικά όργανα. Είναι ένα προϊόν ου έχει πολύ περισσότερες από 2 πλάκες και ανθεκτικό και έναντι των μεγαλύτερων απειλών. Είναι ανθεκτικό ακόμη και σε διατρητική σφαίρα μακρύκανου όπλου. Τέτοιου είδους γιλέκο υπάρχει μόνο στον αμερικανικό στρατό. Εμείς όλα μας τα προϊόντα τα παράγουμε με βάση τα παγκόσμια στάνταρ¨.

Ο Μπατούμ ανέφερε πως και στο εθνικό σκάφος MILGEM και στο εθνικό Άρμα Αλτάι θα χρησιμοποιηθούν τουρκικές θωρακίσεις.

Ιστοσελίδα Askerhaber  11/10/2012

Previous Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ (…) ΣΕ ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ ΞΑΝΘΗΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΜΠΑΪΡΑΜΙΟΥ

Next Article

ΑΕΡΑΜΥΝΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ—ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *