Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΣΚΗΣΗ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΕΥΞΕΙΝΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

No Comments Share:

Έντονες στιγμές στην ακτή της Μαύρης Θάλασσας

Σκάφη χωρών που έχουν ακτές στην Μαύρη Θάλασσα έκαναν στρατιωτική άσκηση στην περιοχή της Μαύρης Θάλασσας

Σκάφη χωρών που έχουν ακτές στην Μαύρη Θάλασσα μεταξύ των οποίων και η Τουρκία, ξεκίνησαν από τα στενά κα έκαναν ασκήσεις στα ανοιχτά της Μαύρης Θάλασσας.

Πραγματοποιήθηκε με συμμετοχή χωρών από την Μαύρη Θάλασσα η άσκηση ¨Γεράκι της Μαύρης Θάλασσας 2012¨ (Black Sea Hawk). Η άσκηση που έγινε με συμμετοχή από Τουρκία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ουκρανία Ρωσική Ομοσπονδία και Γεωργία με σκοπό την αύξηση της συνεργασίας μεταξύ των χωρών αυτών σε σύνορα και ακτές, άρχισε με το ξεκίνημα των πλοίων από το Ριχτίμ του Καράκιοϊ.

Στην άσκηση μετείχαν η Διοίκηση Λιμενικού Τουρκίας, 3 σκάφη του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Λιμενικού, μια θαλάσσια ομάδα έρευνας, ασφάλειας και διάσωσης (DAGOT) και μια ομάδα κατάδυσης-ασφάλειας-έρευνας και διάσωσης (DEGAK), ενώ από τις υπόλοιπες χώρες μετείχαν από ένα πλοίο και μία λέμβος. Στα πλαίσια της άσκησης έγινε εκπαίδευση σε έρευνα σκάφους, θαλάσσιου ελέγχου, έρευνας-διάσωσης και ιατρικής εκκένωσης.

ΔΙΑΣΩΣΗ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΣΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ

Στην αρχή τα πλοία προχωρώντας προς την περιοχή όπου θα γινόταν η άσκηση, απώθησαν με ρίψη νερού μικρό σκάφος που υποτίθεται πως τους έκανε επίθεση. Αργότερα συνεχίζοντας τον δρόμο τους έφτασαν στο πεδίο της άσκησης 20 μίλια από τα στενά της Κωνσταντινούπολης.

Η άσκηση συνεχίστηκε με έλεγχο (kontrol) που έγινε στα πλοία Ουκρανίας και Βουλγαρίας. Ακολούθως οργανώθηκε έφοδος σε πλοίο που μετέφερε ναρκωτικά. Αργότερα σβήστηκε σκάφος που είχε πάρει φωτιά και τέλος διασώθηκαν από ελικόπτερο άνθρωποι που περίμεναν την διάσωση τους μέσα σε βάρκα στην θάλασσα.

Askerhaber 7/7/2012

Previous Article

ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΟΡΕΞΗ !

Next Article

ΑΝΑΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΣΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *