Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΟΠΩΣ Η ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ¨…

No Comments Share:

56 στρατιωτικοί που υπηρετούσαν στη Λιβύη εκδιώχθηκαν από τις ΤΕΔ

56 επαγγελματίες λοχίες που υπηρετούσαν στη Λιβύη κατήγγειλαν ανωτέρους τους για εκφοβισμό και υπέβαλαν την καταγγελία στην CIMER. Τότε όμως τερματίστηκε η σύμβαση των στρατιωτικών.

56 επαγγελματίες λοχίες που υπηρετούσαν στην δύναμη Λιβύης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων υπέβαλαν συλλογική αναφορά στην Διεύθυνση Επικοινωνίας της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Οι στρατιωτικοί υποστήριξαν ότι ανώτεροι τους τους ασκούσαν ψυχολογικό και φυσικό εκφοβισμό   και ότι τους έβαζαν να μαζεύουν και τα σκουπίδια των στρατιωτών της Λιβύης. Τότε άρχισε ΕΔΕ σε βάρος των στρατιωτικών και παύθηκαν από τα καθήκοντά τους. Οι στρατιωτικοί επέστρεψαν  στην Τουρκία  και αργότερα εκδιώχθηκαν αργότερα από τον στρατό,  ενώ έχει αρχίσει σε βάρος τους και δικαστική έρευνα.

ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΟΠΩΣ Η ΚΑΡΕΤΑ-ΚΑΡΕΤΑ

Σύμφωνα με την είδηση του Αλιτζάν Ουλουντάγ, από την DW- τουρκικά, οι στρατιωτικοί εξέφρασαν στην αναφορά τους προς την CIMER τις εμπειρίες που είχαν. Εκεί αναφέρουν ότι ένας αντισυνταγματάρχης κατά τη διάρκεια συνάντησής, τους είπε πως  “Δεν σας αξίζουν τα χρήματα που παίρνετε, οι ΤΕΔ και τι στρατηγούς δεν έφαγαν, εσείς δεν είστε τίποτα. Μπορείτε να με καταγγείλετε όπου θέλετε, εγώ επί εννέα χρόνια δούλευα στο νομικό τμήμα. Σε 5 λεπτά μπορώ να σας απολύσω. Υπάρχουν χιλιάδες εκεί έξω που θέλουν να πάρουν τη θέση σας”. Ενώ ο ανθυπολοχαγός και διοικητής του λόχου τους είχε πει “Να ξηλώσω τις επωμίδες μου αν δεν σας κάνω τη ζωή δύσκολη εδώ. Θα σας κάνω να φτύσετε αίμα, θα σας κάνω να σέρνεστε σαν την καρέτα-καρέτα”.

Libya’da görevli 56 askerin TSK’dan ihraç edildi

Previous Article

¨Καταγράψαμε στον ΟΗΕ πως η Ελλάδα δεν έχει δικαίωμα κυριαρχίας στα νησιά…¨

Next Article

Ο εποικισμός συνεχίζεται και εμείς βλέπουμε ¨Θεματοφύλακες και Αρβύλες¨…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *