Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΣΤΟΛΟΥ

No Comments Share:

Τι συζήτησαν στο Γκιόλτζουκ ;

Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου στρατηγός Νετζντέτ Οζέλ επισκέφτηκε στο Γκιόλτζουκ, τον διορισθέντα στην Διοίκηση Στόλου αντιναύαρχο Μπουλέντ Μποστάνογλου.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ήταν πως ο Οζέλ επισκέφτηκε τον Μποστάνογλου κατά την πρώτη μέρα ανάληψης των νέων καθηκόντων του δεύτερου. Μάλιστα με τρόπο που πριν ακόμη γραφτεί στον τύπο πως ¨Διορίστηκε στην Διοίκηση Στόλου ο Μποστάνογλου¨, αυτός ανέλαβε ήδη τα νέα του καθήκοντα.

Ο Μποστάνογλου κατά την πρώτη μέρα των νέων του καθηκόντων μαζί με τον στρατηγό Οζέλ φιλοξένησε και τον Αρχηγό Ναυτικού αντιναύαρχο Μουράτ Μπιλγκέλ.

Στην ανακοίνωση που έγινε από το Γενικό Επιτελείο αναφέρεται πως ¨ Ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείο συνοδευόμενος από τον Αρχηγό Ναυτικού, επισκέφτηκαν τον διορισθέντα στην Διοίκηση Στόλου στο Γκιόλτζουκ αντιναύαρχο Μπουλέντ Μποστάνογλου, τον συνεχάρησαν και του ευχήθηκαν να έχει επιτυχίες. ¨

Στις φωτογραφίες που διένειμε το Γενικό Επιτελείο δεν διαφεύγει της προσοχής, ότι αμφότεροι οι αξιωματικοί είναι κουρασμένοι.

Παραίτηση συνταγματάρχη της SAT

Σύμφωνα με πληροφορίες του Askerhaber, βασικό θέμα συζήτησης του Οζέλ με τους αξιωματικούς ήταν οι παραιτήσεις στο Ναυτικό. Ιδιαίτερα τέθηκε το θέμα της παραίτησης του συνταγματάρχη-διοικητή των SAT Τζιχανγκίρ Γιλμάζ, και αποφασίστηκε τις επόμενες μέρες να γίνουν βήματα εξύψωσης της εμπιστοσύνης του προσωπικού. Έτσι έγινε γνωστό πως το συντομότερο ο αντιναύαρχος Μποστάνογλου θα κάνει επισκέψεις ηθικού στις διοικήσεις των SAS και SAT στο Μπεϊκόζ της Κωνσταντινούπολης.

Askerhaber 10/2/2013

Previous Article

ΟΙ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ

Next Article

TMHMA ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΥΡΙΖΑ ΑΙΧΑΝ ΚΑΡΑΓΙΟΥΣΟΥΦ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *