Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

EKΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΕ ΚΑΤΟΙΚΗΜΕΝΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ – ΒΙΝΤΕΟ

No Comments Share:

Οι ειδικές δυνάμεις θα εκκαθαρίζουν τους τρομοκράτες που κρύβονται στα κτίρια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πέμπτο στάδιο της εκπαίδευσης αξιωματικών και υπαξιωματικών των ειδικών δυνάμεων.

Στο Κέντρο Εκπαίδευσης  Ειδικών Δυνάμεων στο Εγιρντίρ του νομού Ισπάρτα που ιδρύθηκε το 1926 και θεωρείται πως είναι από τα πιο δύσκολα του κόσμου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πέμπτο στάδιο της εκπαίδευσης αξιωματικών και υπαξιωματικών που άρχισε τον Φεβρουάριο.

Στην εκπαίδευση αυτή μετείχαν 24 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί από Τουρκία, 14 από Αζερμπαϊτζάν και 4 από την KKTC. Αρχικά μετείχαν 140 εθελοντές και στο πέμπτο στάδιο έμειναν  42 άτομα, ενώ στο επικείμενο έκτο υπάρχει και μια γυναίκα. Στο πέμπτο στάδιο οι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί σε εκπαίδευση με τίτλο ¨ Αντιτρομοκρατικός Αγώνας σε κατοικημένες περιοχές¨, εκπαιδεύτηκαν στο πως θα εξουδετερώνουν τρομοκράτες που βρίσκονται μέσα σε σπίτια σε περιοχές όπως Νουσαϊμπίν, Τζίζρε, Γιουξέκοβα και Σουρ. Η εκπαίδευση έληξε με μια πετυχημένη άσκηση. Στην άσκηση οι ειδικές δυνάμεις πραγματοποίησαν κάθοδο από ελικόπτερο Σικόρσκι, σε περιοχή διαμορφωμένη με οδοφράγματα και κτίρια. Οι ειδικές δυνάμεις ξεπέρασαν τις τάφρους, τα τούνελ και τις βόμβες-παγίδες, εξουδετέρωσαν έναν-έναν τους τρομοκράτες που κρύβονταν στα κτίρια και έτσι η άσκηση ολοκληρώθηκε με επιτυχία

http://dha.com.tr/yurt/binalara-gizlenen-teroristleri-komandolar-temizleyecek/haber-1538054

22/7/2017

Σχ:Και μόνο η ονομαστική αναφορά στις πόλεις αυτές δείχνει ξεκάθαρα πως ο εντός των πόλεων πόλεμος στα ΝΑ, ακόμη και μετά από μήνες από την έναρξη, ακόμη συνεχίζεται.

Από στην συγκεκριμένη εκπαίδευση βρήκαμε το παρακάτω βίντεο. Το ¨τεμίζ¨ που ακούγεται συχνά θα πει ¨καθαρό¨.

Previous Article

ΤΡΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Next Article

ΟΙ ΦΤΗΝΕΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *