Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΤΟΙMΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΕΝΟΠΛΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ Μ.Ε.Α.

No Comments Share:

 

Το δικινητήριο επιθετικό  ΜΕΑ Ακιντζί το οποίο θα μπορεί να παραμένει στον αέρα 24 ώρες μπήκε στην γραμμή παραγωγής. Ο Σελτσούκ Μπαϊρακτάρ παρουσίασε την πρώτη φωτογραφία της ατράκτου με το σχόλιο ¨Ενα μεγάλο ιπτάμενο ψάρι μπήκε στην γραμμή παραγωγής. Στον δρόμο είναι, έρχεται. Συνεχίστε να παρακολουθείτε¨.

 

Το Ακιντζί είναι σχεδιασμένο να πετά στα 40 χιλιάδες πόδια και θα έχει συνολικό βάρος 5 τόνων. Θα έχει ωφέλιμο φορτίο 1,5 τόνου και θα μπορεί να παραμείνει στον αέρα για 24 ώρες.

……………

Η πρώτη του πτήση έχει σχεδιαστεί να γίνει το 2020 και θα μπορεί να μεταφέρει πυρομαχικά βάρους 900 κιλών.

Το σύστημα αυτό θα φέρει δίδυμο κινητήρα, τον PD-170 κατασκευασμένο από την Baykar Makina  και με τις 5 έλικες που θα φέρει θα χρησιμοποιεί καλύτερα την ισχύ που παράγει ο κινητήρας. Το άνοιγμα των πτερύγων του θα φτάνει τα 20 μέτρα, ενώ η επικοινωνία θα γίνεται με το δορυφορικό σύστημα SAT-COM. Έτσι θα υπάρξει η δυνατότητα για επιμήκυνση του βεληνεκούς του οχήματος.

 

Το κατασκευασμένο από την ASELSAN  σύστημα CATS βρίσκεται κάτω από την άτρακτο του και θα χρησιμοποιείται στην παρακολούθηση του στόχου και στην λήψη εικόνων. Το μέγιστο βάρος απογείωσης θα είναι 5 τόνοι και θα φέρει 2 πυραύλους Roketsan MAM-L και 2 βόμβες Mk82 (με το κιτ KGK του TÜBİTAK SAGE) ή 2 βόμβες των 500 λιμπρών Μκ82 (Roketsan TEBER)

Οι δοκιμές του ένοπλου αυτού συστήματος (SIHA) θα αρχίσουν το 2020 και μετά από ένα  στάδιο δοκιμών ενός έτους η παράδοση θα γίνει το 2021.

https://www.sondakika.com/haber/haber-ucan-baligin-fotograflari-ilk-kez-paylasildi-10942437/

12/6/2018

Previous Article

ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΝΕΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

Next Article

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΜΥΝΗΣ: ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ Β.ΙΡΑΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *