Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΕΚΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

0 σχόλια Share:

 

Στα πλαίσια της Περιόδου Εκτάκτου Καταστάσεως (OHAL) με το τελευταίο διάταγμα, απολύονται από το δημόσιο 18.632 άτομα

Το διάταγμα υπ.αρ. 701 δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα της κυβερνήσεως.

Σύμφωνα με αυτό 18.632  άτομα, χωρίς καμία άλλη διαδικασία απολύονται από το δημόσιο, καθώς κρίθηκε πως ήταν μέλη ή επικοινωνούσαν με  δομές, οργανώσεις ή ομάδες που σύμφωνα με το Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας δρούνε κατά της κρατικής και εθνικής ασφάλειας.

Στα άτομα αυτά δεν θα γίνει καμία επίδοση. Σε βάρος τους θα εφαρμοστούνε ειδικές νομικές διατάξεις. Τα άτομα αυτά που θα απολυθούν από τις δουλειές τους θα τους αφαιρεθεί κάθε αξίωμα ή υπαλληλική ιδιότητα χωρίς ανάγκη ύπαρξης καταδίκης.  Επίσης δεν θα απασχοληθούνε ποτέ ξανά στις υπηρεσίες τους.

Επίσης δεν θα απασχοληθούν ξανά στο δημόσιο τομέα, δεν θα τους δοθούν έμμεσα ή άμεσα κάποια καθήκοντα, ενώ κάθε καθήκον ή θέση που είχαν ως μέλη σε διαχειριστικές επιτροπές, συμβούλια, επιτροπές, διοικητικά συμβούλια και ελεγκτικά συμβούλια, θεωρείται πως τερματίζεται. Οι άδειες οπλοφορίας, τα ναυτικά έγγραφα και οι  άδειες πιλότου αυτών των ατόμων θα ακυρωθούν, ενώ εντός 15 ημερών θα πρέπει να αποχωρήσουν από τα σπίτια που είναι δημόσια καταλύματα ή εστίες.

https://www.sondakika.com/haber/haber-son-khk-yayimlandi-18-bin-632-kisi-kamudan-ihrac-11027443/

8/7/2018

Σχ: Σύμφωνα με την Γενί Ακίτ η κατανομή αυτών που απολύονται έχει ως εξής : 8.998 άτομα από την αστυνομία, 240 από την Διεύθυνση Θρησκευμάτων, 38 από το υπουργείο Εξωτερικών, 31 από τα υπουργείο Εσωτερικών (αποβάλλονται 4 αντινομάρχες και 4 έπαρχοι), 1052 από το υπουργείο Δικαιοσύνης, 192 από το Λιμενικό, 3077 άτομα από τον Σ.Ξ. , 1126 άτομα από το Ναυτικό, 949 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί από την Πολεμική Αεροπορία, 649 , αξιωματικοί και υπαξιωματικοί από την Στρατοχωροφυλακή και 199 πανεπιστημιακοί. Επίσης κλείνουν 12 σύλλογοι, 3 εφημερίδες και 1 τηλεοπτικό κανάλι.      

Πραγματικά αναρωτιόμαστε, τέτοιοι ¨νόμοι και μέτρα ¨ υπήρχαν επί Χίτλερ;  Διότι όλοι αυτοί που διώκονται, φυσικά και δεν είχαν σχέση με την ¨απόπειρα πραξικοπήματος¨. Απλά ο Ταγίπ και τα τσιράκια του βρήκαν τώρα ευκαιρία και κάνουν εκκαθαρίσεις κάθε αντιπολιτευόμενου στοιχείου στην δημόσια διοίκηση…

Previous Article

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΤΙΚΑ

Next Article

ΑΓΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ – 8/7/1743 ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *