Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ KARAYEL

0 σχόλια Share:

Άσκηση Denizkurdu 2015

vestel-karayel

Ανακοινώθηκε πως το μη επανδρωμένο εναέριο όχημα (UAV) Karayel που αναπτύχθηκε με εθνικούς πόρους και πλήρως πρωτότυπο από την εταιρία Vestel Savunma, εκτέλεσε με επιτυχία τα καθήκοντα που του δόθηκαν στα πλαίσια σεναρίου άσκησης του Πολεμικού Ναυτικού.

FQgbRBE

Στην ανακοίνωση που έγινε από την Vestel Savunma αναφέρεται πως το μη επανδρωμένο Karayel κατά τη διάρκεια της άσκησης Denizkurdu 2015  και στα πλαίσια του σεναρίου του Πολεμικού Ναυτικού, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο του Τσανάκκαλε και πετώντας 10 ώρες και 50 λεπτά πραγματοποίησε την πιο μεγάλη του πτήση.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως το Karayel με το ωφέλιμο φορτίο που έφερε, διασφάλισε την συνεχή μετάδοση εικόνων και έτσι αποτέλεσε το πρώτο τακτικό σύστημα UAV που απογειώθηκε από πολιτικό αεροδρόμιο και εκτέλεσε με επιτυχία καθήκοντα σε στρατιωτική άσκηση.

Αναφέρονται επίσης : ¨Το Karayel 4671 εκτός του ότι είναι το πρώτο και μόνο τακτικό UAV εναρμονισμένο με τα στάνταρ του ΝΑΤΟ, δημιουργεί την διαφορά με το ωφέλιμο φορτίο που φέρει.  Διαθέτει οπτικό ζουμ 50X ,1080p, ενώ για πρώτη φορά αυτή η προηγμένης τεχνολογίας κάμερα ενσωματώθηκε στο σύστημα Karayel από την Vestel Savunma. To χαρακτηριστικό της εν λόγω κάμερας είναι πως δύναται από υψηλή τροχιά να στοχοποιήσει με λέιζερ και με μεγάλη ακρίβεια τον στόχο και να μεταδώσει το στοχευμένο αντικείμενο στον χρήστη. Με το Karayel η Vestel Savunma, ανεβάζει κατηγορία την Τουρκία στο πρωτάθλημα των UAV.¨

Haberler.com 18/5/2015  

 

 

 

 

  

Previous Article

ΒΡΑΔΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ DEB ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΟΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ FUEN

Next Article

XAΡΤΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *