Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΥΞΗΜΕΝΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ

No Comments Share:

Τουρκικός λάκκος απέναντι στον κουρδικό διάδρομο ;  Ο στρατός σκάβει χαντάκι…

1hendek

Μετά από την κατάληψη της Τελ Αμπιγιάντ από τις κουρδικές δυνάμεις και την συνένωση με το καντόνι του Κομπάνι και ενώ ακούγονται οι ισχυρισμοί για δημιουργία κουρδικού διαδρόμου, υπάρχει μια εντυπωσιακή κινητικότητα. Στην συνοριακή περιοχή που βρίσκεται ανάμεσα στην Νουσαϊμπίν του νομού Μάρντιν και στην συριακή πόλη Κάμισλι, Τούρκοι στρατιώτες άρχισαν να σκάβουν χαντάκι.

Οι εργασίες από τα μηχανήματα έργου συνεχίζονται στην περιοχή της νέας συνοριακής πύλης της Νουσαϊμπίν που είχε ετοιμαστεί παλιότερα αλλά δεν άνοιξε. Το χαντάκι έχει πλάτος 2 μέτρων και βάθος 3 και μέχρι σήμερα έχουν σκαφτεί 300 μέτρα. Την ώρα που οι εργασίες στην περιοχή συνεχίζονται στρατιώτες με θωρακισμένα οχήματα έχουν πάρει μέτρα ασφαλείας στην περιοχή. Έγινε γνωστό πως το χαντάκι σκάβεται για λόγους που έχουν να κάνουν με την κατάσταση πολέμου στην Συρία και για να παρεμποδίσουν τις παράνομες εισόδους στην χώρα.

Τάφρος επίσης είχε σκαφτεί στην επαρχία Κιζίλτεπέ τον μήνα Φεβρουάριο. Και εκίνη η τάφρος είχε πλάτος 2 μέτρων, βάθος 3 και μήκος 1 χλμ.

Εφ. Ταράφ  22/6/2015

Σχ : Σχετικό βίντεο υπάρχει στην διεύθυνση. Μάλιστα όπως ακούγεται σε αυτό η περιοχή είναι και ναρκοθετημένη. Δηλαδή υπάρχουν νάρκες, σκοπιές, φράχτης και χαντάκι. Κάποιοι όμως θυμόμαστε τις ανοησίες που έλεγαν διάφοροι Τούρκοι αξιωματούχοι  για τον φράχτη στον Έβρο…

http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/video-izle/Asker-Suriye-sinirina-hendek-kaziyor-efcIQLgfioXW.html

Previous Article

ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ…

Next Article

OMIΛΙΑ ΚΟΥΡΔΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *