Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΙΣ Τ.Ε.Δ.

No Comments Share:

Εφ. Ταράφ 6-2-2010

Πέντε λόχοι αυτοκτόνησαν

Πικρή παραδοχή από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας που ανακοίνωσε πως στο διάστημα 2005-2010 αυτοκτόνησαν 408 στρατιώτες : Πήραμε μέτρα και μειώθηκαν οι αυτοκτονίες.

Με βάση τα επίσημα στοιχεία που έδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας τα τελευταία 5 χρόνια 408 στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους αυτοκτονώντας. Παρά την θλιβερή αυτή εικόνα ο υπουργός άμυνας ανακοίνωσε πως « Yπήρξε μείωση στις αυτοκτονίες που συνέβησαν στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις» .

Αποκαλύφθηκαν τα στοιχεία σχετικά την μεγάλη αύξηση στους θανάτους σε στρατόπεδα. Ο υπουργός άμυνας Βετζντί Γκιονούλ απαντώντας σε επερώτηση της βουλευτού του BDP Φατμά Κουρτουλάν, αποκάλυψε πως ο αριθμός των στρατιωτών που αυτοκτόνησαν έφτασε σε τρομακτικά επίπεδα. Ο Γκιονούλ ανακοίνωσε πως τα τελευταία 5 χρόνια 408 στρατιώτες από τις Τ.Ε.Δ. αυτοκτόνησαν.

Μετά το σύστημα οι αυτοκτονίες μειώθηκαν

Ο Βετζντί Γκιονούλ υποστήριξε πως « Χάρη στην αποτελεσματική εφαρμογή των μέτρων του Συστήματος Ασφάλειας και Πρόβλεψης Ατυχημάτων, υπήρξε μείωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, στις αυτοκτονίες που έγιναν στις Τ.Ε.Δ.»

Η αξιολόγηση αυτή του υπουργού, προκάλεσε σχόλια πως ο αριθμός των αυτοκτονιών τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ μεγαλύτερος.

…………………….

Previous Article

ZHTOYMENO H NOMIMOTHTA

Next Article

ΜΑΤΩΜΕΝΗ ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published.