Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

OI AYTΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΞΕΠΕΡΝΑΝΕ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΑ ΝΑ !

No Comments Share:

Απολογισμός που προκαλεί έκπληξη : 818 μάρτυρες και 934 αυτοκτονίες

Ο πρόεδρος της ερευνητικής επιτροπής ανθρωπίνων δικαιωμάτων της βουλής Αϊχάν Σεφέρ Ουστούν ανέφερε πως κατά τα τελευταία 10 χρόνια ο αριθμός των στρατιωτών που αυτοκτόνησαν ξεπέρασε τον αριθμό αυτών που έπεσαν μάρτυρες και είπε πως ¨Αυτό είναι απαράδεκτο¨.

Η επιτροπή μετά από προσφυγές πολιτών με την επωνυμία ¨δικαιώματα στρατιωτών¨ συζήτησε σήμερα την κακομεταχείριση στην θητεία και τις αυτοκτονίες στρατιωτών

Ο πρόεδρος της επιτροπής Ουστούν ανακοίνωσε πως κατά τα τελευταία 2,5 χρόνια αυτοκτόνησαν 175 στρατιώτες και υπαξιωματικοί και τα τελευταία 10 χρόνια 934 στρατιώτες και υπαξιωματικοί. Αντίστοιχα είπε οι αριθμοί αυτών που έγιναν μάρτυρες τα τελευταία 2,5 χρόνια ήταν 233 και τα τελευταία 10 818 άτομα.

Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ;

Ο Ουστούν δήλωσε τα εξής :

¨Κατά τα τελευταία 10 χρόνια ο αριθμός αυτών που αυτοκτόνησαν ξεπέρασε τον αριθμό των μαρτύρων. Αυτά τα νούμερα είναι απαράδεκτα. Πρέπει όλοι μαζί να το αντιμετωπίσουμε. Πολλοί εξ αυτών που προσέφυγαν σε εμάς προέρχονται από τα δυτικές περιοχές. Για αυτό δεν πρέπει να λέγεται πως ¨η αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων συνιστά ζημία στον αντιτρομοκρατικό αγώνα¨. Σχετικά με τα νούμερα των παραπόνων μετά από Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα και Σμύρνη, ακολουθεί η Κύπρος. Μήπως συνεχίζεται ακόμη ο πόλεμος στην Κύπρο ; Υπάρχει μια πολύ αυστηρή πειθαρχία.

………………..

Εφ. Χουριέτ 28/11/2012

Previous Article

¨ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ, ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΤΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑΨΤΕ ΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ¨

Next Article

ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΡΑΚΙΑΝΙΝ ΣΕΣΙ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *