Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

No Comments Share:

Ένας ακόμη ύποπτος θάνατος στο στρατόπεδο

Τάφηκε εν μέσω δακρύων στην πατρίδα του την Μαλάτια ο Ντογουκάν Καχιάογλου, ο οποίος ενώ υπηρετούσε την θητεία του στο Ινέμπολου της Κασταμονής ¨αυτοκτόνησε με το όπλο ενός φίλου του¨.

Αναφέρεται πως ο 22χρονος Ντογουκάν Καχιάογλου προχτές πήρε το όπλο του φίλου του που πήγαινε στην σκοπιά και αυτοκτόνησε στην τραπεζαρία. Μετά την νεκροψία στην ιατροδικαστική της Άγκυρας η σορός του μεταφέρθηκε στο νεκροταφείο Μαλάτιας. Στην νεκρώσιμη τελετή που έγινε για τον Καχιάογλου παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της τοπικής οργάνωσης του ΑΚΠ Μπουλέντ Τουφεκτσί, ο διοικητής της Στρατοχωροφυλακής Μαλάτιας συνταγματάρχης Ρετζέπ Αγιάζ, αξιωματικοί και πολίτες. Κατά την νεκρώσιμη τελετή η σύζυγος του η Σεϊμά Καχιάογλου στεκόταν όρθια με την στήριξη συγγενών, ενώ η 1,5 χρονών κόρη της έκλαιγε συνέχεια στην αγκαλιά συγγενών.

Μετά από την νεκρώσιμη ακολουθία και ενώ τάφηκε εν μέσω δακρύων ο Ντογουκάν Καχιάογλου, ο αδερφός του ο Ταϊλάν Καχιάογλου δήλωσε πως ο θάνατος του αδερφού του είναι ύποπτος και ότι θα υποβάλλει μήνυση για να ερευνηθεί. Ανέφερε μάλιστα πως ο αδερφός του ήθελε 4 μήνες ακόμα για να απολυθεί και ότι ποτέ δεν υπήρχε περίπτωση ποτέ να αυτοκτονήσει. Ο Ταϊλάν Καχιάογλου ανέφερε πως όταν είχε έρθει με άδεια ο αδερφός του, παραπονιόταν συνεχώς για τους διοικητές του.

Εφ. Ραντικάλ 3-1-2012

Previous Article

ΚΟΥΝΑΕΙ ΜΑΝΤΗΛΙ Ο ΜΑΝΤΑΤΖΙ

Next Article

32 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *