Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δηλώσεις Ακάρ για την στρατιωτική επιχείρηση στο βόρειο Ιράκ

No Comments Share:

……..

Ο Ακαρ ανέφερε πως οι τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις συνεχίζουν τις δραστηριότητές τους από τις περιοχές Κλάδος Ελαίας, Πηγή Ειρήνης, Ασπίδα Ευφρατη ως την Ιντλίμπ, την Αν. Μεσόγειο και την Λιβύη και πρόσθεσε: “σε όλες τις περιοχές υποστηρίζουμε την Ειρήνη και την ηρεμία.όλοι μας με πρώτο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μας έχουμε πει πολλές φορές ότι σεβόμαστε την εδαφική ακεραιότητα και την πολιτική ενότητα όλων των γειτόνων μας”.
……

Μέχρι τώρα υπήρξαν εισόδοι στα λαγούμια και στις σπηλιές των τρομοκρατών και αυτές οι σπηλιές γκρεμίστηκαν πάνω στα κεφάλια τους. Από την αρχή της επιχείρησης ως τώρα καταλήφθηκαν 150 σπηλιές. 160 νάρκες και αυτοσχέδιοι εκρηκτικοί μηχανισμοί αυτών των άθλιων, καταστράφηκαν. Κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός όπλων και πυρομαχικών. Μέχρι τώρα πάνω από 700 στόχοι χτυπήθηκαν από μονάδες αέρος και ξηράς μας.”

…..

https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/teroristlerin-inleri-baslarina-yikildi-1746275

19/6/2020

Σχ. : Δεκάδες χρόνια τώρα οι ίδιες δηλώσεις… Θα τους καταστρέψουμε… Χτυπήσαμε, καταλάβαμε θέσεις κλπ. Μόνο ανόητοι πια τα πιστεύουν. Ούτε καν γίνεται λόγος γεια νεκρούς εχθρούς. Προφανώς βομβάρδισαν τα βουνά…

Previous Article

66% απόρριψη στις αιτήσεις ασύλου, αλλά χωρίς απελάσεις….

Next Article

Κρίσιμος εξαγωγέας οπλικών συστημάτων προς την Τουρκία ο Καναδας

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *