Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ¨ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ¨ ΔΟΚΙΜΗ ΑΝΤΙΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΠΥΡΑΥΛΟΥ

No Comments Share:

Με επιτυχία ολοκλήρωσε τα τεστ ο HİSAR-A

hisar-a-2-600x400

Η εταιρία Roketsan ανακοίνωσε πως στο διάστημα από 19 έως 24 Ιουνίου πραγματοποίησε με επιτυχία στο Ακσαράι, τεστ του πυραύλου  HİSAR-A

……………

Στις δοκιμές που ολοκληρώθηκαν με την συμμετοχή του Σ.Ξ. , της Διεύθυνσης Αμυντικής Βιομηχανίας και της Aselsan, οι πύραυλοι  HİSAR-A έφυγαν πετυχημένα από την πλατφόρμα εκτόξευσης με τον κινητήρα πρώτου παλμού, ενώ με τον κινητήρα δεύτερου παλμού μετά από την πυροδότηση, μέσω αυτόματου πιλότου, πραγματοποίησε προγραμματισμένες μανούβρες.

Η Roketsan με την πετυχημένη για πρώτη φορά στην Τουρκία ενός πυραύλου διπλού  παλμού, πήρε πλέον θέση μεταξύ των περιορισμένων ανά τον κόσμο εταιριών που έχουν τέτοια τεχνολογία. Με αυτές τις πετυχημένες δοκιμές, η Τουρκία προχώρησε ακόμη περισσότερο στα πλαίσια της ανάπτυξης του πρώτου εθνικού αντιαεροπορικού πυραύλου.

Στα πλαίσια του προγράμματος HISAR που ¨τρέχει¨ για να καλύψει τις ανάγκες των ΤΕΔ για αντιαεροπορική άμυνα μικρού και μέσου βεληνεκές, το ραντάρ, το κέντρο ελέγχου και τα συστήματα πυρός αναπτύσσονται από την Aselsan, ενώ τα πυραυλικά συστήματα από την Roketsan.

Kokpit.aero  8/7/2015

Previous Article

ΠΟΙΝΗ ΧΑΔΙ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟ

Next Article

ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *