Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

HEYBELIADA F-511

0 σχόλια Share:
Το πρώτο εγχώριο πολεμικό μας πλοίο άνοιξε τις πόρτες του στον τύπο

Ορίστε η Heybeliada (Χάλκη)

To πλοίο Heybeliada F 511 που παρήχθη στα πλαίσια του σχεδίου MİLGEM και όλα τα πολεμικά συστήματα σχεδιάστηκαν από Τούρκους μηχανικούς, άνοιξε τις πόρτες του στον τύπο.

Το πρώτο πλήρως σχεδιασμένο από Τούρκους μηχανικούς εγχώριο πολεμικό πλοίο Heybeliada F 511 σήμερα άνοιξε τις πύλες του στον τύπο. Η Heybeliada F 511 παρά το ότι σχεδιάστηκε στα πλαίσια του σχεδίου MILGEM ως κορβέτα φέρει αρκετά ανώτερα χαρακτηριστικά. Το Heybeliada που φέρει σχεδόν τα ίδιου επιπέδου τεχνολογικά χαρακτηριστικά και οπλικά συστήματα με μια ανώτερη τάξη που είναι οι φρεγάτες σήμερα παρουσιάστηκε στα μέλη του τύπου.

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΝΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Το προσωπικό μέσα από το Κέντρο Επιχειρήσεων που αποτελεί την καρδιά του Heybeliada, μπορεί να παρακολουθήσει στιγμή προς στιγμή στις ηλεκτρονικές οθόνες και την παραμικρή εξέλιξη και να εντοπίσει νωρίτερα τους δυνητικούς κινδύνους. Χάρη στο σύστημα ραντάρ που διαθέτει, ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο να εντοπιστεί το ίδιο σε άλλο ραντάρ. Για την ασφάλεια και την άνεση του προσωπικού στα ταξίδια υπάρχουν αίθουσες ξεκούρασης καθώς κουκέτες που θυμίζουν περιβάλλον σπιτιού. Πέραν τούτων το πρώτο εθνικό πλοίο Heybeliada ενσωματώνει ιδιαίτερα υψηλά χαρακτηριστικά βλητικής ισχύος. Στο πλοίο για να εκτελέσει τα καθήκοντα του υπάρχουν ηλεκτρονικά συστήματα πολέμου αναζήτησης και παρακολούθησης στόχων που είναι στον αέρα, καθώς και επιφανειακούς και υποθαλάσσιους στόχους. Επίσης έναντι των επιφανειακών και εναέριων στόχων υπάρχουν συστήματα κατευθυνόμενων βλημάτων και οβίδων, συστήματα τορπιλών έναντι των υποθαλάσσιων στόχων, ενώ διαθέτει σύστημα προειδοποίησης υποστηριζόμενο ηλεκτρονικά και με λέιζερ έναντι των κατευθυνόμενων μέσω RF/λέιζερ βλημάτων.

ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

Αξιωματικοί που υπηρετούνε στο πλοίο παρείχαν μια λεπτομερή ενημέρωση σχετικά με τα χαρακτηριστικά του πλοίου.Το Heybeliada F 511 διαθέτει ελικοδρόμιο και έχει την ικανότητα να φτάνει σε ταχύτητα τα 30 ναυτικά μίλια. Επίσης φόβο στον εχθρό προκαλούνε οι πύραυλοι μεγάλης καταστροφικής ισχύος που υπάρχουν στο επίπεδο του καταστρώματος. Δίπλα στο Heybeliada F 511 που είναι αγκυροβολημένο στην Διοίκηση Ναυπηγιών Κωνσταντινούπολης και παρουσιάστηκε σήμερα στον τύπο, συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς η κατασκευή του δεύτερου πλοίου του σχεδίου αυτού του Büyükada F 512 (Πρίγκηπος).

Ιστοσελίδα Askerhaber 14-10-2011

Previous Article

ΝΑΡΚΗ ΣΤΟ ΧΑΚΚΑΡΙ : 1 ΝΕΚΡΟΣ ΚΑΙ 2 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Next Article

ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ !

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nunc venenatis, ut venenatis sit accumsan consequat. ipsum