Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

HERON ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΗΘΙΚΗ

No Comments Share:

Εφ. Χουριέτ 9-9-2011

5 κινητήρες για επισκευή

 Η δήλωση του πρωθυπουργού Ταγίπ Ερντογάν πως ¨Το Τελ Αβίβ δεν παρέδωσε τα Heron¨ έστρεψε τα μάτια στα αγορασθέντα από το Ισραήλ μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα.

Αμυντικές πηγές σχετικά με το θέμα εξήγησαν ως εξής τις τεχνικές παραμέτρους : Από το Ισραήλ αγοράστηκαν 10 Heron και για να πετάνε συνέχεια 13 κινητήρες. Τα Heron έχουν σχεδιαστεί να πετάνε με 3 εφεδρικούς κινητήρες. Αυτή τη στιγμή από τους 13 κινητήρες οι 5 επισκευάζονται στο Ισραήλ. Ως εκ τούτου τα 8 ευρισκόμενα στην Τουρκία έχουν πάνω τους κινητήρες. Από τα 8 το πόσα είναι έτοιμα για πτήση, αυτό αλλάζει με τη μέρα. Με βάση την συμφωνία που έχει γίνει με το Ισραήλ για την συντήρηση και επισκευή, υπάρχει ακόμη χρόνος για την επισκευή αυτών των 5 κινητήρων στην Τουρκία. Η συντήρηση των κινητήρων αυτών θα έχει ολοκληρωθεί τον Οκτώβριο.

Ισραήλ : Οι αλλαγές δεν τελείωσαν

Το Ισραήλ απάντησε στις κατηγορίες του Ερντογάν περί ¨εμπορικής ανηθικότητας¨. Στην γραπτή ανακοίνωση του Ισραηλινού Υπουργείου Άμυνας αναφέρονται τα εξής : ¨ Το Ισραήλ και η Τουρκία συναλλάσσονται στον τομέα της ασφάλειας. Παρά τις τελευταίες εξελίξεις κάποιες από αυτές δεν ολοκληρώθηκαν. Μια από τις μη ολοκληρωμένες συναλλαγές αφορούνε την αλλαγή κάποιων τμημάτων από τα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα. Αυτές οι συσκευές ανανεώνονται¨.

 

Previous Article

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ ΒΑΝ

Next Article

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *