Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΜΕ ….ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ !

0 σχόλια Share:

Τοποθεσία : 8η αεροπορική βάση του Ντιγιαρμπακίρ… Τέτοια μέτρα λήφθηκαν για τις δίχως άδεια πτήσεις

140820161400191678818_2.jpg

Μετά από την απογείωση 6 αεροσκαφών που βομβάρδισαν την Άγκυρα, από την 8η αεροπορική βάση του Ντιγιαρμπακίρ στην διάρκεια του πραξικοπήματος,  πλέον οι μεν στρατιωτικές πτήσεις συνδέθηκαν με απαραίτητη άδεια, αλλά φάνηκε πως τοποθετήθηκαν και οχήματα στις πίστες όπου βρίσκονται τα αεροσκάφη.

Αναφέρεται πως όταν τα αεροσκάφη έχουν άδεια να απογειωθούν, τα οχήματα αυτά απομακρύνονται από την πίστα και όταν μετά την ολοκλήρωση της αποστολής επιστρέφουν πίσω τα αεροσκάφη, μετά τα οχήματα τοποθετούνται και πάλι στις πίστες.

……………

Όταν εντοπίσθηκε πως αεροσκάφη που χρησιμοποιήθηκαν στην απόπειρα πραξικοπήματος, απογειώθηκαν και από το Ντιγιαρμπακίρ, αρχικά απαγορεύτηκαν οι στρατιωτικές πτήσεις και μετά κόπηκε το νερό και το ρεύμα προς την βάση. Αργότερα οι υποχρεωτικές πτήσεις συνδέθηκαν με άδειες , ενώ το αεροδρόμιο άνοιξε μόνο για πολιτικές πτήσεις. Αφού εντοπίστηκε πως 6 από τα αεροσκάφη που βομβάρδισαν την Άγκυρα είχαν απογειωθεί από το Ντιγιαρμπακίρ, η 8η αεροπορική βάση έκλεισε και μόνο 14 μέρες μετά επετράπη η προσγείωση στρατιωτικών αεροσκαφών.

http://www.dha.com.tr/yer-diyarbakir-8inci-ana-jet-ussu-izinsiz-kalkisa-boyle-onlem-alindi_1304744.html

14/8/2016

Previous Article

ΑΛΛΑ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ…

Next Article

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *