Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΦΕΥΓΙΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ

0 σχόλια Share:

 

Προδοσία από υπαξιωματικό που πήγε για τα F-35 στις ΗΠΑ

Ένταλμα σύλληψης βγήκε για τον υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας Σενόλ Κ. που στάλθηκε στις ΗΠΑ για το σχέδιο F-35.

Αποκαλύφθηκε ένα ακόμη σχέδιο που είχαν πιλότοι και υπαξιωματικοί –μέλη της FETO, για να μην συλληφθούν. Μετά από την απόπειρα πραξικοπήματος της 15/7, τα περισσότερα στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας που επελέγησαν για μόνιμες θέσεις στο εξωτερικό, φάνηκε ότι είχαν σχέσεις με την FETO. Κάποιοι γυρνώντας , ενώ ι περισσότεροι δεν γύρισαν.

Εξ αυτών ο πιλότος και επιτελικός ταγματάρχης Αντνάν Α. και ο επίσης επιτελικός ταγματάρχης-πιλότος Νεμπί Σ. που υπηρετούσαν στην Γερμανία, μόλις αποκαλύφθηκαν οι δεσμοί τους, κλήθηκαν να επιστρέψουν. Αλλά και οι δύο δεν επέστρεψαν. Ένταλμα σύλληψης βγήκε και για τον υπαξιωματικό της Πολεμικής Αεροπορίας Σενόλ Κ. που στάλθηκε στις ΗΠΑ για το σχέδιο F-35.

Ο στρατιωτικός ακόλουθος στο Παρίσι Οσμάν Τ. , ο υπαξιωματικός που υπηρετούσε σαν στρατιωτικός ακόλουθος στην Αθήνα Ερντάλ Ν. , ο λοχαγός Τογρούλ Ν. που υπηρετούσε ως στρατιωτικός ακόλουθος στην Ουάσιγκτον, και άλλοι πολλοί φάνηκε πως ήταν μέλη της FETO. Τελευταία ο επιτελικός συνταγματάρχης-πιλότος  Αλτάν Ε. που βρισκόταν με άδεια στο εξωτερικό, παρά την λήξη τη άδειας του, δεν επέστρεψε. Έγινε γνωστό πως οι διαφυγόντες πιλότοι, για να μπορέσουν να πιλοτάρουν στο εξωτερικό, πήραν από την Διοίκηση Πολεμικής Αεροπορίας, βεβαίωση των ωρών πτήσης τους.

Σύμφωνα με την έρευνα υπάρχουν περισσότεροι από 100 αξιωματικοί και υπαξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας-μέλη της FETO, που διέφυγαν στο εξωτερικό. Εντοπίσθηκε πως οι τοποθετήσεις στο εξωτερικό και οι άδεις χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα από τα μέλη της FETO, με σκοπό την διαφυγή.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/f-35-icin-abdye-giden-astsubaydan-ihanet-473619.html
31/5/2018

Previous Article

XOΡΗΓΟΣ ΣΕ EΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜOΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΟΙ TURKISH AIRLINES…

Next Article

ΠΡΩΤΟΔΙΚΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΣΕ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΝΟΣ ΕΤΟΥΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *