Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΧΑΚΕΡΣ…

No Comments Share:

Περίοδος ¨λευκών χάκερς¨ στο κράτος:  Υπήρξαν 25 χιλιάδες αιτήσεις, θα προσληφθούν όσοι μπορέσουν να κάνουν χάκινγκ

650x344-turk-hackerlar-pkk-destekcilerini-cokertti-1481530162549

Η Διεύθυνση Επικοινωνιών και Ψηφιακών Τεχνολογιών (ΒΤΚ), θα προσλάβει ¨νόμιμους χάκερς¨ που θα εργαστούνε σε δημόσιες υπηρεσίες. Ο αριθμός των αιτήσεων έφτασαν τις 25 χιλιάδες.

Ο πρόεδρος της ΒΤΚ Φατίχ Σαγιάν μιλώντας στην Χατζέρ Μπογιατζίογλου της Χουριέτ, δήλωσε πως οι υποψήφιοι θα εξετασθούν ¨online¨.

Ανέφερε πως μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί σχεδόν 25 χιλιάδες αιτήσεις, εκ των οποίων το 15% προερχόταν από ηλικίες 13-118 ετών και περιέγραψε τα τεστ που θα γίνουν ως εξής: ¨Θα στήσουμε ένα κέντρο ελέγχου. Σε αυτά τα κέντρα θα τους ζητηθεί να χακάρουν ή να καταλάβουν συγκεκριμένους στόχους που θα τους δοθούν. Με αυτό τον τρόπο ανταγωνιζόμενοι θα δείξουν τις ικανότητες τους¨.

Ο Σαγιάν είπε πως σε αυτούς που θα κερδίσουν στον διαγωνισμό θα τους δοθεί χρυσή λίρα, θα τους διασφαλιστεί απασχόληση και πρόσθεσε τα εξής: Θα εργαστούν ως ΄λευκοί χάκερς¨. Επίσης θα τους πάρουμε στις εκπαιδεύσεις μας. Για αυτό θα στήσουμε μια πλατφόρμα και θα οργανώσουμε κέντρα εκπαίδευσης. Αυτή την στιγμή σε 528 φορείς μας διαθέτουμε ομάδες παρέμβασης σχετικά με ψηφιακά περιστατικά. Θα δοθεί η δυνατότητα να ενταχθούν σε εκείνες.

…………………..
Diken 14/1/2017

Previous Article

ΕΠΙΘΕΣΗ (ΛΕΕΙ) ΣΕ ΚΕΡΑΙΑ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟΥ ΤΣΙΝΑΡ ΦΜ

Next Article

Δικαίωση Χότσικα!

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *