Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Διόπτρες από Λευκορωσία για τουρκικά τυφέκια ελεύθερων σκοπευτών

0 σχόλια Share:
Spread the love

Συσκευές στόχευσης κατασκευής Λευκορωσίας για τα τουρκικής κατασκευής τυφέκια ελεύθερου σκοπευτή

Ανακοινώθηκε πως τα τυφέκια ελεύθερου σκοπευτή που χρησιμοποιεί η τουρκική Στρατοχωροφυλακή θα εξοπλιστούν με συσκευές στόχευσης κατασκευής Λευκορωσίας.

Στην Διεθνή Αμυντική Έκθεση MILEX-2019 που πραγματοποιείται στην Λευκορωσία, ο Αλεξέι Σκαντάρεβιτς-διευθυντής του Λευκορωσικού Επιστημονικού και Τεχνικού Κέντρου Οπτικών και Μηχανικών-Λευκορωσίας (BelOMO), δήλωσε πως τα τυφέκια ελεύθερου σκοπευτή που χρησιμοποιεί η τουρκική Στρατοχωροφυλακή θα εξοπλιστούν με συσκευές στόχευσης κατασκευής Λευκορωσίας.

Σε δήλωση που έκανε ο Σκαντάρεβιτς προς τον ρωσικό τύπο για το θέμα αυτό, είπε πως ¨Η Τουρκία αγορά ζει από εμάς συσκευές μεγέθυνσης στόχου 3-12x, για τα τυφέκια ελεύθερου σκοπευτή  7,62 mm που χρησιμοποιούν οι μονάδες της στην Στρατοχωροφυλακή¨.

Ο Σκαντάρεβιτς είπε πως από τις εν λόγω συσκευές έχουν παραδοθεί ως τώρα στην Τουρκία μερικές εκατοντάδες και πρόσθεσε πως ¨Οι συσκευές απέδειξαν πως είναι πολύ έμπιστες στην χρήση τους και πέρασαν από ιδιαίτερα αυστηρά τεστ και έγιναν αποδεκτά σύμφωνα με τα κριτήρια του ΝΑΤΟ.

Η BelOMO είναι γνωστή ως ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς οπτικών και ηλεκτροοπτικών συστημάτων στόχευσης.

https://tr.sputniknews.com/savunma/201905191039094266-turkkeskinnisancitufeklerinebelarusyapimihedefsabitleyicilerigeliyor/
19/5/2019
Previous Article

Μια συνέντευξη με τον Κώστα Καραΐσκο

Next Article

Σχόλια σε φωτογραφίες από την εκδήλωση της Τουρκίας στην Δαρμένη-Ροδόπης

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *