Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

TAMEIO ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΩΝ

No Comments Share:

Χαμπέρβακτίμ   21-11-2010

Ταμείο συνδρομής από τις TSK, για τους ευρισκόμενους στην φυλακή της Σηλυβρίας!

To Γενικό Επιτελείο ίδρυσε Ταμείο Νομικής Συνδρομής για τους κατηγορούμενους της υπόθεσης Εργκενέκον. Θα βρίσκει δικηγόρους για τους στρατιωτικούς και θα υποβάλλει μηνύσεις στα ΜΜΕ. Στο ταμείο αυτό εκτός από τους στρατιωτικούς, πλέον άνοιξε ο δρόμος για να συμβάλλουν και οι πολίτες. Τα χρήματα που θα κερδίζονται από τις αγωγές στα ΜΜΕ θα πηγαίνουν στο ταμείο. 

Μετά από την σύλληψη και κράτηση πολλών αξιωματικών στα πλαίσια της έρευνας για την ένοπλη τρομοκρατική οργάνωση Εργκενέκον, άρχισαν να συγκεντρώνονται με βάση τον ¨εθελοντισμό¨ χρήματα μεταξύ αξιωματικών και υπαξιωματικών για να βοηθηθούνε οι κατηγορούμενοι στρατιωτικοί. Όταν όμως εκατοντάδες στρατιωτικοί βρέθηκαν κατηγορούμενοι για τις υποθέσεις Σχέδιο Κλωβός, Πυρομαχικά στο Πουράζκιοϊ, Σχέδιο πραξικοπήματος Βαριοπούλα, και τέλος για την υπόθεση στρατιωτικής κατασκοπίας, οι TSK αποφάσισαν να ιδρύσουν ¨Ταμείο νομικής βοήθειας των TSK¨.  

ΚΑΙ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ
Όταν αρχηγός του Γενικού Επιτελείου ήταν ο Ιλκέρ Μπασμπούγ, είχε βάλει να συγκεντρωθούνε χρήματα από αξιωματικούς και υπαξιωματικούς για να βοηθηθούνε οι κατηγορούμενοι αξιωματικοί και είχε ανακοινώσει πως θα  ιδρυόταν σχετικό ταμείο. Ο στρατηγός Ισίκ Κοσανέρ διευρύνοντας λίγο ακόμη τη σκέψη, έθεσε σε λειτουργία το ¨Ταμείο βοήθειας των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων¨ ώστε να αντιμετωπιστούνε τα δικαστικά και δικηγορικά έξοδα των κατηγορούμενων στρατιωτικών.
………………………………..

Previous Article

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Next Article

ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΡΚΩΝ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *