Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

No Comments Share:

Εφ. Ταράφ 30-1-2011

H εντολή δόθηκε από συνταξιούχο συνταγματάρχη

Η ΜΙΤ ανακοίνωσε πως είχε πληροφορία πως ο Αλπαρσλάν Αρσλάν πριν να πραγματοποιήσει την επίθεση στον Άρειο Πάγο είχε συναντηθεί με συνταξιούχο συνταγματάρχη που ζει στην Βουλγαρία.

Σε έγγραφο που ήρθε από την ΜΙΤ στον πρώτο φάκελο της υπόθεσης Εργκενέκον αναφέρεται πως ο Αλπαρσλάν Αρσλάν πριν να πραγματοποιήσει την επίθεση στον Άρειο Πάγο είχε συναντηθεί με συνταξιούχο συνταγματάρχη που ζει στην Βουλγαρία.

Κατά τη εκδίκαση της υπόθεσης στο 13ο Κακουργιοδικείο, μετά από αίτημα των κατηγορουμένων, ο πρόεδρος της σύνθεσης δικαστής Χασάν Χουσείν Οζεσέ, ανέγνωσε το έγγραφο που έστειλε η ΜΙΤ στο δικαστήριο. Ο Οζεσέ είπε πως καθώς στο έγγραφο που ήρθε από την ΜΙΤ εμπεριέχονται μη επιβεβαιωμένες πληροφορίες, δεν έχουν αξιολογηθεί, ούτε έχουν μεταβιβαστεί σε άλλες αρχές. Ο Οζεσέ είπε πως στο έγγραφο αναφέρεται πως ο Αλπαρσλάν Ασλάν πριν να πραγματοποιήσει την δολοφονική επίθεση στον Άρειο Πάγο, τη σχετική εντολή στη οργάνωση είχε δώσει συνταξιούχος συνταγματάρχης που ζει στην Βουλγαρία. Ο Οζεσέ είπε πως στο έγγραφο αναφέρεται πως ο κατηγορούμενος Μέτε Γιαλαζανγκίλ –παρατσούκλι ¨Ο Μέτε της Μιτ- ήταν αυτός που διασφάλιζε την σύνδεση Τουρκίας-Βουλγαρίας, και πως αυτός ήταν που γνώρισε τους Μουζαφέρ Τεκίν και Σεμίχ Τουφάν Γκιουλαλτάι μεταξύ τους.

…………………………….

Σχόλιο : Σαν τη λερναία ύδρα αυτή η οργάνωση Εργκενέκον. Να δούμε στην Ελλάδα πότε θα μάθουμε ποιοί ήταν συνοδοιπόροι της…

Previous Article

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Next Article

ΠΑΡΚΟ ΗΡΩΩΝ ΚΑΡΝΤΑΚ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *