Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Δεκάδες νέες συλλήψεις Τούρκων αξιωματικών

0 σχόλια Share:

Αστυνομική επιχείρηση κατά κρυφών δομών της FETO μέσα στις Τ.Ε.Δ. ! Δεκάδες συλλήψεις

Σε αστυνομική επιχείρηση με έδρα την Σμύρνη, εκδόθηκαν 88 εντάλματα σύλληψης για στρατιωτικούς, εκ των οποίων οι 40 είναι εν ενεργεία.

Αναφέρεται πως μεταξύ αυτών που καταζητούνται είναι  3 συνταγματάρχες, 3 αντισυνταγματάρχες, 10 ταγματάρχες, 22 λοχαγοί, 2 υπολοχαγοί που είναι εν ενεργεία και 21 συνταγματάρχες, 4 αντισυνταγματάρχες, 5 ταγματάρχες, 13 λοχαγοί, 4 υπολοχαγοί και 1 ανθυπολοχαγός οι οποίοι είχαν αποταχθεί.

Ανακοινώθηκε πως αστυνομικές ομάδες με έδρα την Σμύρνη πραγματοποίησαν ταυτόχρονη επιχείρηση σε 33 σημεία και έχουν ήδη συλληφθεί 52 ύποπτοι.

Μεταξύ των συλληφθέντων έγινε γνωστό πως βρίσκονται διοικητές μονάδων στρατοχωροφυλακής από το Σέλτσουκ του νομού Σμύρνης, το Μοίρετζικ της Σανλιούρφας και το Καραγιαζί του Ερζερούμ.

https://www.yeniakit.com.tr/haber/fetonun-tskdaki-kripto-yapilanmasina-operasyon-onlarca-gozalti-var-969202.html

20/12/2019

Σχ: Διαπιστώθηκε λέει πως οι συγκεκριμένοι επικοινωνούσαν με κάποιους ιμάμηδες του Γκιουλέν μέσω καρτοτηλεφώνων ή μέσω τηλεφώνων από τηλέφωνα περιπτέρων !  Δηλαδή και μόνο η τηλεφωνική επικοινωνία  με άνθρωπο του κινήματος Γκιουλέν αρκεί για να σου καταστρέψουν την ζωή !

Να παραθέσουμε σχετικά ένα πρόσφατο άρθρο μας

Κείμενο του ιστολόγιου   1/12/2019

Αυτή την στιγμή στην Τουρκία ως τεκμήρια που αποδεικνύουν πως κάποιοι ήταν μέλη της οργάνωσης Γκιουλέν , άρα και σύμφωνα με την τουρκική δικαιοσύνη πρέπει να φυλακιστούν, χρησιμοποιούνται μια σειρά από ¨αδιάσειστα στοιχεία¨…

Αν κάποιος δούλευε ως εκπαιδευτικός σε μια από τις εστίες που με την βοήθεια του Ερντογάν είχε αναπτύξει ο Γκιουλέν σε όλη την χώρα…

Αν κάποιος είχε καταθέσεις σε τράπεζα σχετιζόμενη με την οργάνωση…

Αν ήταν κάποιος από τους ιμάμηδες (!) της οργάνωσης…

Αν κάποιος είχε λέει το σύστημα επικοινωνίας ByLock στο κινητό του…

Αν κάποιος εργαζόταν σε κάποιο από τα ΜΜΕ του Γκιουλέν…

Όλα αυτά τα ¨εγκλήματα¨ αρκούν για να οδηγήσουν κάποιον σε πολλά έτη φυλάκισης…

Αυτό το λαμόγιο όμως εκεί αριστερά στην φωτογραφία (ο Ερντογάν)  που μάλλον παντρεύει το ζευγάρι των νέων, ποιόν έχει λέτε απέναντι του ; Μα τον ίδιο τον Γκιουλέν ! Όλοι ξέρουν πως ήταν ο πνευματικός του καθοδηγητής επί χρόνια. Αυτός λοιπόν που ήταν κολλητός με τον Γκιουλέν, εκ των υστέρων βγήκε και ξεδιάντροπα δήλωσε πως ¨Ξεγελάστηκα¨ ! Δηλαδή αυτός που είχε την ΜΙΤ δίπλα του, θεωρεί λογικό να ξεγελάστηκε και συνεχίζει να κυβερνά….

Ενώ όλοι οι άλλοι άνθρωποι που ήταν  οι ¨τελευταίες τρύπες του ζουρνά¨, σύμφωνα με την τουρκική δικαιοσύνη και τα μυαλά του Ταγίπ είναι αδικαιολόγητοι και πρέπει να τιμωρηθούν σκληρά !!!

Πιο αθεόφοβο ηγέτη δεν έχουμε δει !

Utan be, utan be utanmaz adam ! (Να ντρέπεσαι, να ντρέπεσαι βρε ξεδιάντροπε άνθρωπε)

 

 

Previous Article

Εν σκηνές δικαίων…

Next Article

Ο δήμιος έκοψε σιγά-σιγά τον λαιμό 14χρονου χριστιανού από την Θάσο που δεν ήθελε να γίνει μουσουλμάνος…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *