Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Ταγματάρχης ειδικών δυνάμεων νεκρός στην Συρία από ατύχημα ….

No Comments Share:

Αποχαιρέτισαν τον μάρτυρα ταγματάρχη Μετέ Γιλντιρίμ στο τελευταίο του ταξίδι

Ο Ταγματάρχης Πεζικού Μετέ Γιλντιρίμ (40), ο οποίος μαρτύρησε ως αποτέλεσμα δυστυχήματος με όπλο κατά τη διάρκεια εκπαίδευσης στο Tel Abyad της Συρίας, απεστάλη στο τελευταίο του ταξίδι με τελετή που πραγματοποιήθηκε στη γενέτειρά του, στην περιοχή Elmadağ της Άγκυρας.

Ο Ταγματάρχης Πεζικού Μετέ Γιλντιρίμ, ο οποίος υπηρετούσε στην Διοίκησης της 11ης Ταξιαρχίας Καταδρομών που βρίσκεται στην περιοχή Τελ Αμπιγιάντ της Συρίας, η οποία εκκαθαρίστηκε από τρομοκρατικές οργανώσεις στο πλαίσιο της Επιχείρησης ¨Πηγή Ειρήνης¨, τραυματίστηκε ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος κατά τη διάρκεια ένοπλης εκπαίδευσης  το προηγούμενο απόγευμα. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν έγινε δυνατόν να σωθεί, κατέστη μάρτυρας ενώ η σορός του μετά από τελετή που έγινε στην Σανλιούρφα, μεταφέρθηκε στην Άγκυρα.

………….

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/sehit-binbasi-mete-yildirim-son-yolculuguna-ugurlandi-41946674

24/11/2021

Σχ. : Διατηρούμε πολλές αμφιβολίες για το αν ο θάνατος του ταγματάρχη ήταν από ατύχημα, ή απλά ανακοινώθηκε πως ήταν από ατύχημα. Διότι το τελευταίο που θα ήθελε το καθεστώς Ερντογάν τώρα θα ήταν να έρχονται τέτοιες ειδήσεις…

Previous Article

¨ Έφτασε η ώρα ο Ερντογάν να μαζεύει τις βαλίτσες του¨…

Next Article

Εκατοντάδες διώξεις σε άτομα που καλούσαν τον κόσμο να βγει σε διαμαρτυρίες

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *