Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΑΝΤΙ-DRONE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ

0 σχόλια Share:
Spread the love

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Νέα περίοδος στην ασφάλεια

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την ταχεία το τελευταίο διάστημα χρήση των MEA, διαδίδονται και διαφοροποιούνται και τα αντίμετρα ενάντια σε αυτά.
Αυξάνονται συνεχώς τα αντίμετρα κατά των ΜΕΑ, τα οποία τν τελευταίο καιρό χρησιμοποιούνται και κακόβουλα, αποτελώντας το καθένα από αυτά μια απειλή.
Ο Αϊτεκίν Γκιουτσλού , που παράγει το πρώτο ηλεκτρομαγνητικό όπλα στην Τουρκία το ¨Αντί-Drone¨, δήλωσε πως ενίοτε φτάνουν κυκλοφορίες πως σε κρίσιμες υποδομές και εγκαταστάσεις θα γίνουν ¨βομβιστικές επιθέσεις με drone¨ και ότι για αυτό υπάρχει αυξημένη ζήτηση από υπηρεσίες πληροφοριών.

Το πλεονέκτημα της υψηλής εντοπιότητας έχει την αντανάκλαση του και στους πελάτες

Ο Αϊτεκίν Γκιουτσλού ανέφερε πως εξελίσσουν συνεχώς το ¨αντί drone¨ , με βάση τα αιτήματα των πελατών, τις τεχνολογικές εξελίξεις, και τα χαρακτηριστικά των συστημάτων που αποκτούν τα ΜΕΑ.

Ο Γκιουτσλού ανέφερε τα εξής :
¨Τα όπλα ¨αντί ΜΕΑ¨ 4ης έκδοσης που έχουμε παραδώσει για χρήση στην συνοριακή γραμμή ενάντια στις τρομοκρατικές οργανώσεις, είναι αποτελεσματικά ενάντια σε όλα τα γνωστά ΜΕΑ. Εν μέσω των περιόδων που περνά η χώρα μας και λαμβάνοντας υπόψη τις ικανότητες των τρομοκρατικών οργανώσεων, κάνουμε ότι μπορούμε καλύτερο, ώστε να συμβάλλουμε στις δυνατότητες των υπηρεσιών επιβολής του νόμου. Με το μεγάλο ποσοστό εντοπιότητας που έχουμε στο προϊόν, μοιραζόμαστε με τους πελάτες μας το πλεονέκτημα της τιμής¨

Ο Γκιουτσλού δήλωσε πως έλαβαν πρόσκληση από την Διεύθυνση Αμυντικών Βιομηχανιών (SSM), ώστε το ¨αντί ΜΕΑ¨  να ενταχθεί στον κατάλογο με τα βιομηχανικά προϊόντα της τουρκικής αμυντικής βιομηχανίας.

Ο Γκιουτσλού ανέφερε πως η εξέλιξη αυτή θα συμβάλει θετικά στις εξαγωγές του προϊόντος και ότι μετά από την ολοκλήρωση των απαραίτητων προετοιμασιών το προϊόν Harpe Arge θα ενταχθεί στον κατάλογο της SSM.

O Αϊτεκιν Γκιουτσλού ανέφερε πως σύμφωνα και με τους σκοπούς της ίδρυσης, όλα τα έσοδα , πάνε στην έρευνα. Ο Γκιουτσλού είπε πως στα πλαίσια της εξέλιξης που στηρίζεται και από το κράτος, σχεδιάζουν την παραγωγή σταθερών αντι-ΜΕΑ σταθμών, με χρήση της εμπειρίας και των γνώσεων που υπάρχουν μέχρι σήμερα.

Είπε : ¨Σχεδιάζονται σταθεροί  αντι-ΜΕΑ σταθμοί θα δύνανται να εξουδετερώσουν τα ΜΕΑ από απόσταση 15 χλμ, θα έχουν κινητήρα δύο αξόνων και θα έχουν την στήριξη ηλεκτροοπτικών και θερμικών καμερών.  Η εταιρία μας έστω και αν δεν υπάρχει κάποια συμφωνία, κάνει εργασίες ώστε να αξιοποιεί όλα τα αιτήματα που έρχονται από το στρατιωτικό προσωπικό μας που αποτελεί και την επιχειρησιακή μας δύναμη. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσουμε για τις ειδικές δυνάμεις το σχέδιο αντίληψης ερχόμενων τρομοκρατών ονόματι  Χ. Οι πρώτες δοκιμές γίνονται στο Σέμντινλι. Στην κατεύθυνση των αιτημάτων, προστίθεται υποδομή λογισμικού  κινητού τηλεφώνου και μικρο-ραντάρ, κάτι που θα αυξήσει  την ισχύ των ομάδων κρούσης μας στο πεδίο της μάχης .  Ένα άλλο σχέδιο που αναπτύσσει η εταιρία μας είναι ένα μη επανδρωμένο όχημα στεριάς με 8 ρόδες και βάρους 500 κιλών που θα υποστηρίζει  τα θωρακισμένα οχήματα. Μέχρι τώρα βρισκόμαστε στο στάδιο της υποδομής του λογισμικού που θα χρησιμοποιείται στο ρομπότ αυτό. Σχεδιάζουμε να αρχίσουμε δοκιμές επί του πεδίου στο δεύτερο τρίμηνο του 2018.  Το σχέδιο μας θα κάνει αξιολόγηση των απειλών σε μια απόσταση 5 χλμ γύρω από τα θωρακισμένα οχήματα  και αν χρειαστεί θα δύναται να απαντά με πυρά κατά του εχθρού. ¨

http://www.yeniakit.com.tr/haber/guvenlikte-yeni-donem-406039.html

20/12/2017

Previous Article

ΤΑΓΙΠ ΚΑΤΑ ΝΤΟΝΑΛΤ

Next Article

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *