Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

¨ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ¨

No Comments Share:

Εφ. Ζαμάν 10-3-2011

Τακτικές επισκέψεις υψηλού επιπέδου στην φυλακή της Σηλυβρίας.

Τη ώρα που ο αρχηγός του Γενικού επιτελείου και δύο αρχηγοί όπλων επισκέπτονταν τους εν ενεργεία κρατούμενους στην στρατιωτική φυλακή Χασντάλ, κάποιοι στρατηγοί και ναύαρχοι επισκέπτονταν τους κρατούμενους συνταξιούχους στρατιωτικούς στην Σηλυβρία, τους εμψύχωσαν και τους έδωσαν το μήνυμα πως ¨είμαστε δίπλα σας¨.

Αποκαλύφθηκε ότι το Γενικό Επιτελείο επισκέπτεται σε τακτική βάση τους κρατούμενους για την υπόθεση Βαριοπούλα. Κάποιοι εν ενεργεία στρατηγοί και ναύαρχοι κάθε Τετάρτη πριν το μεσημέρι, φέρεται να πηγαίνουν στην φυλακή, σαν πολίτες και με πολιτικά οχήματα που ανήκουν στις Τ.Ε.Δ.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΑΡΧΙΣΑΝ

Αποκαλύφθηκε ότι πέρα από την επίσκεψη που έκαναν ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ισίκ Κοσανέρ και οι αρχηγοί Αεροπορίας και Στρατού Ξηράς στους εν ενεργεία αξιωματικούς που κρατούνται για την υπόθεση Βαριοπούλα, δεν λησμονήθηκαν και οι συνταξιούχοι στρατιωτικοί που κρατούνται. Η επιπέδου στρατηγών επιτροπή του Γενικού Επιτελείου που είχε κάνει μια σειρά από επισκέψεις στην Σηλυβρία, μετά τις τελευταίες συλλήψεις για την υπόθεση Βαριοπούλα άρχισε ξανά τις επισκέψεις της στην Σηλυβρία.

Αναφέρεται πως οι στρατιωτικοί πήραν άδεια από της Εισαγγελία της Σηλυβρίας και κάθε Τετάρτη πριν το μεσημέρι πηγαίνουν με πολιτικά ρούχα και με πολιτικά αυτοκίνητα των Τ.Ε.Δ.. Μπαίνοντας στην φυλακή αφήνουν τα στοιχεία της ταυτότητα τους, ενώ την ώρα που μπαίνουν γίνεται και σκανάρισμα της ίριδας των ματιών τους. Έτσι η αναγνώριση της ταυτότητας τους γίνεται μέσω των ματιών.

…………………

Previous Article

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ

Next Article

ΘΑΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΟΠΛΑ ΠΟΛΙΤΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *