Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΠΟΒΑΤΙΚΟΥ

0 σχόλια Share:

Υπογράφηκε στην Kωνσταντινούπολη η σύμβαση για την κατάταξη του μεγαλύτερου πολεμικού πλοίου της Τουρκίας σε κλάση

2166555732istgemitren

Έπεσαν οι υπογραφές για το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο της Τουρκίας.

Υπογράφηκε στην Kωνσταντινούπολη η σύμβαση για την κατασκευή του Αποβατικού Φορέα Δεξαμενής, του μεγαλύτερου πολεμικού πλοίου της Τουρκίας το διαγωνισμό του οποίου κήρυξε το Υφυπουργείο Αμυντικής Βιομηχανίας.

Στην τελετή υπογραφής συμμετείχαν ο διευθύνων σύμβουλος των Ναυπηγείων Σεντέφ Α.Ε. Μετίν Καλκαβάν, που θα ναυπηγήσουν το πλοίο, ο Τζεμ Μελίκογλου -πρόεδρος του εθνικού νηογνώμονα Türk Loydu που ανέλαβε την κατάταξη του Αποβατικού Φορέα Δεξαμενής, αξιωματούχοι και προσκεκλημένοι.

Ο Μετίν Καλκαβάν στις δηλώσεις που προέβη πριν από την τελετή είπε ότι το Αποβατικό Φορέα Δεξαμενής θα είναι το μεγαλύτερο πολεμικό πλοίο του τουρκικού στόλου.

Ο Καλκαβάν είπε επίσης ότι υπέγραψαν σύμβαση με την Türk Loydu για την κατάταξη του πλοίου σε κλάση και ότι η ναυπήγηση θα ολοκληρωθεί σε 6 χρόνια.

Ο διευθύνων σύμβουλος των Ναυπηγείων Σεντέφ Α.Ε. ανέφερε ότι το πλοίο θα είναι εξοπλισμένο με πολύ προηγμένη τεχνολογία και πως θα  έχει την ικανότητα να μεταφέρει 14 αεροσκάφη, 20 ελικόπτερα, αποβατικά πλοία και άρματα μάχης.

Το πλοίο έχει χωρητικότητα 1.400 κλινών και έχει την ικανότητα να φιλοξενήσει 5.000 άτομα σε φυσικά φαινόμενα όπως σεισμοί.

¨Θα είμαστε η 10η χώρα στον κόσμο που χρησιμοποιεί αυτά τα πλοία. Συνεπώς πρόκειται για ένα πρόγραμμα το οποίο θα ανεβάσει τις Ναυτικές Δυνάμεις στην σούπερ λίγκα¨.

TRT 24/10/2015

Σχ : Ευτυχώς δαπανούν τόσα χρήματα οι άνθρωποι για την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών και ίσως βοηθήσουν κι εμάς !  Ε τώρα τα αποβατικά και τα άρματα μάχης , τι να πω ; Μπορεί να ετοιμάζονται για απόβαση στην Κριμαία !  Τέλος πάντων, σταματάω για να πάω να κλείσω εισιτήριο για την Ιστανμπούλ , να αγοράσω κανένα δερμάτινο μπουφάν. Άλλωστε τι μας νοιάζουν εμάς τα αποβατικά της Τουρκίας ; …. 

Previous Article

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΔΥΟ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΔΙΑΤΑΓΩΝ ΣΕ ΠΕΔΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Next Article

ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΑΤΑ ΠΟΥΤΙΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *