Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ

0 σχόλια Share:

Πολλοί στρατιώτες κάτω από τα χαλάσματα

Έγινε γνωστό πως στο Έρτζις 11 στρατιώτες είναι κάτω από τα χαλάσματα

Παρά το ότι στις σεισμόπληκτες περιοχές δεν υπήρξαν καταρρεύσεις κτιρίων και απώλεια ζωών στα στρατόπεδα, έγινε γνωστό πως στο Έρτζις 11 στρατιώτες έμειναν κάτω από τα χαλάσματα σε πολιτικά κτίρια.

4 στρατιώτες που χτες (Κυριακή) παίρνοντας άδεια βγήκαν στο Έρτζις καταπλακώθηκαν από χαλάσματα σε μια καφετέρια, ενώ δεν υπάρχει επικοινωνία με έναν έφεδρο λοχία της Στρατοχωροφυλακής και την οικογένεια του.

Πάλι στο Έρτζις έγινε γνωστό πως σε οκταώροφο κτίριο που κατέρρευσε έχουν μείνει κάτω από τα χαλάσματα 6 έφεδροι λοχίες μαζί με τις οικογένειες τους και 2 αστυνομικοί με τις οικογένειες τους.

Οι έρευνες που άρχισαν με ένα τηλεφώνημα μέσα από τα χαλάσματα, ακόμη συνεχίζονται. Στις έρευνες μετέχουν η ομάδα διάσωσης της Στρατοχωροφυλακής (JAK), οι μονάδες ειδικών επιχειρήσεων της Στρατοχωροφυλακής (JÖH) η Πολιτική Άμυνα και η AKUT.

Στο Έρτζις ανακοινώθηκε πως κάτω από τα χαλάσματα βρίσκονται επίσης ο έφεδρος λοχίας Φεβζί Κιζμάζ, η σύζυγός του Εμινέ Κιζμάζ και τα παιδιά τους Ερέν και Ελίφ Κιζμάζ (φωτογραφία).

Η ομάδα διάσωσης ανέφερε πως ο Κιζμάζ και η οικογένεια του αυτή τη στιγμή είναι καλά, πως έχουν τηλεφωνική επικοινωνία μαζί τους και ζήτησαν για να διατηρηθεί αυτή η σταθερή επικοινωνία να μην απασχολείται το τηλέφωνο του.

Από την άλλη, για να μην υπάρξει θέμα ασφαλείας την βοήθεια στο Έρτζις την διανέμει η Διοίκηση Στρατοχωροφυλακής του Έρτζις.

Ιστοσελίδα ASKERHABER 24-10-2011

 

Previous Article

ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΤΗΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ ΑΝΚΑ

Next Article

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟΥ -ΤΜΗΜΑ 1ο

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *