Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΑΝΟΔΙΚΗ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΕΛΣΑΝ

No Comments Share:

Εφ. Νετγκαζέτε 14-8-2011

Η ΑΣΕΛΣΑΝ άφησε πίσω της πολλές αμερικανικές εταιρίες

ΑΓΚΥΡΑ –ΑΑ- Η Αμυντική Βιομηχανία ΑΣΕΛΣΑΝ που κατέχει σημαντική θέση μέσα στην εθνική αμυντική βιομηχανία συνεχίζει να ανέρχεται μέσα στη λίστα με τις μεγαλύτερες αμυντικές βιομηχανίες στον κόσμο. Με βάση τις πληροφορίες του ανταποκριτή του πρακτορείου ΑΑ στην λίστα που δημοσίευσε το αμερικανικό περιοδικό Defense News (Defense News Top 100) η ΑΣΕΛΣΑΝ πρόπερσι κατείχε την 93η θέση και πέρσι την 86η. Φέτος με τα σχέδια που ολοκλήρωσε με επιτυχία ανέβηκε στην 80η θέση. Η ΑΣΕΛΣΑΝ είναι η μόνη τουρκική εταιρία που περιλαμβάνεται σε αυτή τη λίστα.

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 50 ΠΡΩΤΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ…

………………

Η ΑΣΕΛΣΑΝ που αποτελεί την πιο σημαντική πηγή ηλεκτρονικών συσκευών και συστημάτων για τον τουρκικό στρατό έχει ως στόχο κάθε χρόνο να προχωρά στην λίστα αυτή και στ σύντομο μέλλον να είναι μέσα στις πρώτες 50 αμυντικές βιομηχανίες του κόσμου.

Η ΑΣΕΛΣΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ

Η ΑΣΕΛΣΑΝ με την άνοδο της φέτος στην 80η θέση άφησε πίσω της πολλές αμυντικές εταιρίες από ΗΠΑ, Ρωσία και Ισραήλ. Φέτος πρώτη εταιρία σε αυτήν τη λίστα είναι η αμερικανική Λόκχιντ Μάρτιν, με δεύτερη την αγγλική BAE Systems

Η ΑΣΕΛΣΑΝ είναι φορέας του Ιδρύματος Ενδυνάμωσης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων και ασχολείται με στρατιωτικές επικοινωνίες, ραντάρ και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου, ηλεκτροπτικά συστήματα, πλοήγηση και αεροηλεκτρονικά συστήματα, συστήματα άμυνας και όπλων θαλάσσης, συστήματα Command-Control-επικοινωνιών-υπολογιστών-πληροφοριών-παρακολούθησης και αναγνώρισης (C4ISR),

…………

Ο φορέας αυτός δίνει υπεργολαβίες σε 600 εγχώριες εταιρίες. Στην ΑΣΕΛΣΑΝ εργάζονται 4150 άτομα, εκ των οποίων οι 2250 είναι μηχανικοί. Κάθε χρόνο δίνει το 7% του τζίρου της σε έρευνα και ανάπτυξη. Η ΑΣΕΛΣΑΝ εξάγει απευθείας σε 38 χώρες ενώ εξάγει και τεχνολογία μέσω συμπαραγωγών που κάνει.

Previous Article

ΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΦΟΝΟΥΣ…

Next Article

ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΣΠΙΔΕΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *