Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

No Comments Share:

Εφ. Ταράφ 5-2-2011

Δεν μπορώ να ξέρω αν το Γενικό Επιτελείο λέει την αλήθεια

………………….

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αρίντς μιλώντας για την έρευνα που διεξάγεται σχετικά με την υπόθεση της απόπειρας σε βάρος του είπε : ¨Το Γενικό Επιτελείο ανακοίνωσε πως έστειλε τα έγγραφα στην εισαγγελία. Δεν μπορώ να ξέρω κατά πόσο αυτό είναι ή όχι αληθές¨.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Αρίντς, ευρισκόμενος στην αίθουσα VIP του αεροδρομίου Ατατούρκ της Άγκυρας, λίγο πριν να αναχωρήσει για Γερμανία, απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

Όταν ρώτησαν την άποψη του για την ανακοίνωση του Γ. Επιτελείου σχετικά με την έρευνα, υπενθύμισε πως από τον Δεκέμβριο του 2009 και εντεύθεν διεξάγεται έρευνα σχετικά με τον ίδιο. Ο Αρίντς είπε πως την έρευνα διεξάγει η εισαγγελία της Άγκυρας και πως δεν υπήρχε περίπτωση να επέμβει στην δικαστική διαδικασία. Ο Αρίντς είπε πως επιθυμεί και ο ίδιος να περατωθεί αυτή η διαδικασία, και ανέφερε : Η διαδικασία θα περατωθεί είτε με δίκη είτε με απόφαση για μη υποβολή μήνυσης. Το παρακολουθώ από έξω όπως και εσείς. Αυτή τη στιγμή δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα η απόφαση που θα πάρει ο εισαγγελέας ή ο δικαστής.¨.

……………

Previous Article

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΑΡΑΣ

Next Article

ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *