Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ

No Comments Share:

Εφ. Ραντικάλ 14-5-2011

Αρίντς : Ο στρατός πήρε το μάθημα του

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Μπουλέντ Αρίντς υπενθυμίζοντας το ηλεκτρονικό τελεσίγραφο της 27ης Απριλίου δήλωσε πως « Το πρωί της 28ης Απριλίου πήραν το μάθημα τους. Πλέον χαιρετάνε και αρχίζουν τον λόγο τους με το ¨Πρόεδρε της δημοκρατίας μου¨.

ΠΡΟΥΣΑ – Ο Αρίντς μιλώντας στην Ένωση Επιχειρηματιών Προύσας περιέγραψε το διάστημα πριν από την εκλογή του Αμπντουλλάχ Γκιούλ στην προεδρία της Δημοκρατίας. Ο Αρίντς είπε : ¨ Το βράδυ της 27ης Απριλίου 2007 μας έδειξαν το ξύλο που κρατούσαν κάτω από το παλτό. Νόμισαν πως θα φοβηθούμε και θα φύγουμε. Το πρωί της 28ης Απριλίου όμως πήραν το μάθημα τους. Εσύ είσαι ένας υπάλληλος υπό τις διαταγές μου. Στα περί συντάγματος μην ανακατεύεσαι. Τον πρόεδρο της Δημοκρατίας θα τον εκλέξει το κοινοβούλιο. Εσύ να κάτσεις εκεί που κάθεσαι. Τελείωσε το θέμα. Με 4 μήνες καθυστέρηση εκλέξαμε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Απέφυγαν να σφίξουν το χέρι της συζύγου του. Τώρα πέρασαν τρία χρόνια από τότε. Όλα εξομαλύνθηκαν. Πλέον χαιρετάνε με σεβασμό και απευθύνονται με το ¨Πρόεδρε της δημοκρατίας μου¨. Σταμάτησαν τα παιχνίδια. Τώρα είναι σούζα. ¨Καλώς ήρθατε¨ λένε.

Σχόλιο : Μπουλέντ μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλο λόγο μη λες. Γιατί και ο Μεντερές παλιότερα κάτι ανάλογα είχε πει και μετά ….αγχόνη.

Previous Article

ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑ

Next Article

ΧΟΡΟΝ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *