Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΑΝΚΑ

No Comments Share:

Να το αποτέλεσμα από τις δοκιμές του ΑΝΚΑ

 

Υπάρχει ανακοίνωση από της εταιρία TUSAŞ

 Το σύστημα μη επανδρωμένου εναέριου οχήματος ΑΝΚΑ ολοκλήρωσε την διαδικασία δοκιμών του. Το ΑΝΚΑ το οποίο κατασκευάστηκε από την Τουρκική Βιομηχανία Αεροπλοΐας και Διαστήματος (TUSAŞ), ολοκλήρωσε στις 20 και 22 Ιανουαρίου την περίοδο πτήσεων ένταξης του.

 ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ

Στην ανακοίνωση που έγινε από την TUSAŞ αναφέρεται πως στην πτήση που άρχισε στις 09.05 , μετά από την επίδειξη link εμβέλειας 200 χλμ και την 18 ωρών διάρκεια που είχε το ταξίδι του, ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρωί-νύχτα της Δευτέρας στις 03.15 αυτόματη προσγείωση.

ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ;

Στην ανακοίνωση αναφέρεται πως μετά από την στην πτήση με κατεύθυνση το Ικόνιο και υπό καθεστώς ανέμων, επιτεύχθηκε μέσω λινκ επαφή και συντονισμός με το αεροδρόμιο Εσενμπογά και συνεχίζει ως εξής :

Κατά την πτήση που έγινε την Τρίτη σε συνθήκες νύχτας, έγινε επίδειξη αυτόματης απογείωσης και προσγείωσης. Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι σχεδόν 130 δοκιμές εδάφους και πτήσης ένταξης που έχουν γίνει από τον περασμένο Οκτώβριο ως τώρα, και στις οποίες παρευρίσκονται εκπρόσωποι της Διεύθυνσης Αμυντικών Βιομηχανιών και της Πολεμικής Αεροπορίας, και φάνηκε πως το σύστημα είναι έτοιμο να αναλάβει καθήκοντα. Από τον Δεκέμβριο του 2010 που έγινε η πρώτη πτήση του ως τώρα, το ΑΝΚΑ έκανε πάνω από 90 εξόδους με συνολικά 140 ώρες πτήσης, κατά τις οποίες ο κινητήρας, το σύστημα προσγείωσης, ο έλεγχος περιβάλλοντος, η προστασία από τον πάγο αλλά και υποσυστήματα όπως η κάμερα που διασφαλίζει κατόπτευση μέρα-νύχτα, ο ασύρματος καιρού, και το σύστημα καταγραφής δεδομένων και ο υπόλοιπος εξοπλισμός, λειτούργησαν με την κατάλληλη απόδοση.

Οι ικανότητες του εναέριου οχήματος για αυτόματη από-προσγείωση, για πλοήγηση και έρευνα, δοκιμάστηκαν σε αντίξοες καιρικές συνθήκες. Οι διαπραγματεύσεις για την ένταξη στην σειρά παραγωγής 10 τέτοιων συστημάτων συνεχίζονται, και προβλέπεται να έχουν ολοκληρωθεί εντός του 2013.

Askerhaber 24/1/2013

Σχ : Παραθέτουμε περσινό σχετικό βίντεο :

Previous Article

ΟΔΗΓΙΕΣ ΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ…

Next Article

ΣΤΗΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΟΤ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *