Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΟΠΛΑ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ;

No Comments Share:

 

 

Η εταιρία Αλτάι που πραγματοποίησε την πρώτη εξαγωγή αμυντικού λογισμικού, μετέφερε αυτή την εξαγωγική επιτυχία σε άλλες 16 χώρες

Η εταιρία Αλτάι Λογισμικά, που πραγματοποίησε την πρώτη εξαγωγή αμυντικού λογισμικού, στο περασμένο διάστημα έδειξε πως αυτή η επιτυχία δεν ήταν τυχαία . Η εταιρία έδειξε την επιτυχία της σε άλλε 16  χώρες.

Η εταιρία Αλτάι Λογισμικά που ιδρύθηκε το 1957 με σκοπό να παράσχει συμβουλευτικές υπηρεσίες, για πάνω από 60 έτη έχει αναλάβει σχέδια μεγάλων διαστάσεων.

Η εταιρία το 1998 άρχισε τις επενδύσεις στον τομέα του αμυντικού λογισμικού και άρχισε να προσφέρει τις λύσεις που εξέλιξε στους χρήστες.

ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΑΓΩΓΗ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Η πρώτη της εξαγωγή έγινε το 2004 στην νορβηγική εταιρία Kongsberg με την παράδοση σε αυτήν 4 διαφορετικών μονάδων λογισμικού για το αντιαεροπορικό σύστημα  “Hawk-21¨ και καταγράφηκε ως η πρώτη εξαγωγή αμυντικού λογισμικού που έκανε η Τουρκία.

Η εταιρία μετά από αυτή την επιτυχία, έφτασε με πρωτότυπα λογισμικά να παρέχει υπηρεσίες σε 17 χώρες με πρώτη την Τουρκία. Τα προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα και υπηρεσίες της Αλτάι Λογισμικά χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από διάφορους χρήστες μεταξύ των οποίων και από ένοπλες δυνάμεις. Αυτή την στιγμή 22 λογισμικά της χρησιμοποιούνται στο εξωτερικό.

ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΛΤΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ

Οι λύσεις που έχουν παραχθεί στην Αλτάι, χρησιμοποιούνται σε ΗΠΑ, Γερμανία, Αζερμπαϊτζάν, Ινδονησία, Φιλιππίνες, Φινλανδία, Ν.Κορέα, Ολλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Λιθουανία, Νορβηγία, Πολωνία, Αμάν, Ελλάδα και Μαλαισία.

Μεταξύ των σχεδίων στα οποία μετέχει και η εταιρία Αλτάι είναι για το Νορβηγικό Ναυτικό ο Εκσυγχρονισμός των Ναρκαλιευτικών Μέτρων και ο Εκσυγχρονισμός των σόναρ των υποβρυχίων τύπου ULA και για το Ολλανδικό Ναυτικό ο Εκσυγχρονισμός των υποβρυχίων τύπου Valrus.

………………

Η εταιρία Αλτάι Λογισμικά συμβάλει επίσης στις πλατφόρμες και στα συστήματα που παράγουν στην Τουρκία οι εταιρίες ASELSAN,  ROKETSAN, HAVELSAN, FNSS  και Τουρκική Βιομηχανία Αεροπορίας και Διαστήματος.

https://www.sondakika.com/haber/haber-turkiye-nin-ilk-savunma-yazilimi-16-ulkeye-ulasti-11322251/

11/10/2018

Previous Article

Τρικυμία πτωχεύσεων στην Τουρκία

Next Article

4 ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ 4 ΠΑΙΔΙΩΝ…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *