Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Εμείς OPEN BORDERS και η Τουρκία επιθετικό ΜΕΑ για στρατηγικές αποστολές….

0 σχόλια Share:

To Akıncı TİHA πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση

Το Μη Επανδρωμένο Εναέριο Επιθετικό Όχημα Ακιντζί (TIHA) έκανε την πρώτη του πτητική δοκιμή.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Baykar, με την πτήση αυτή του Bayraktar AKINCI, η Τουρκία κατέστη μία από τις 4 χώρες στον κόσμο που έχουν τέτοιο Μ.Ε.Α. αυτής της κατηγορίας.

Το Ακιντζί ΤΙΗΑ που είναι το πλέον εξελιγμένο ΜΕΑ της Τουρκίας που  κατασκευάστηκε με εγχώριες και εθνικές δυνατότητες στις εγκαταστάσεις της Έρευνας και Ανάπτυξης της Baykar Εθνικά Μ.Ε.Α. (Ένοπλα και μη Ένοπλα), έκανε την πρώτη δοκιμή του κινητήρα στις 1/9/2019.

Μετά από την ολοκλήρωση με επιτυχία των δοκιμών αυτών, το Ακιντζί μεταφέρθηκε στην αεροπορική βάση του Τσόρλου για την πρώτη του πτητική δοκιμή. Μετά από την ολοκλήρωση  δοκιμών εκεί, το Ακιντζί πραγματοποίησε με επιτυχία την πρώτη του πτήση. Απογειώθηκε στις 15:19, έμεινε στον αέρα 16 λεπτά και μετά από την ολοκλήρωση κάποιων δοκιμών στον αέρα, απολύτως αυτόματα πραγματοποίησε με επιτυχία και την προσγείωση του.

Μετά από το Bayraktar TB2 το οποία παρήχθη με εγχώριες και εθνικές δυνατότητες και το οποίο χρησιμοποιείται από τις Τ.Ε.Δ., την Αστυνομία, την Στρατοχωροφυλακή, την ΜΙΤ και εξάγεται σε Ουκρανία και Κατάρ, το Ακιντζί ΤΙΗΑ θα εκτελεί  στρατηγικές αποστολές.

 

 

https://tr.sputniknews.com/savunma/201912061040783235-akinci-tiha-ilk-ucus-testini-gerceklestirdi/

6/12/2019

Σχ. : Την ίδια ώρα εμείς κοιτάμε σπαταλάμε τους ελάχιστους πολύτιμους πόρους μας για να περιθάλπουμε και να ταίζουμε την μισή Αφρική και την μισή Ασία…

Previous Article

Τι ωραία μπλούζα, ζηλεύουμε !…

Next Article

Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας: “Το πάρτι με την Τουρκία τελείωσε, έρχονται κυρώσεις”

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν κοινοποιείται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *