Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

No Comments Share:

Δηλώσεις του υπουργού Ενέργειας σχετικά με την διακοπή ρεύματος

310320151316120785523_2

Ο Τανέρ Γιλντίζ-υπουργός Ενέργειας και Φυσικών Πόρων που βρίσκεται στην Σλοβακία, συνοδεύοντας τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Ερντογάν στην επίσκεψη του εκεί, μιλώντας σχετικά με την διακοπή ρεύματος στην Τουρκία δήλωσε πως ¨Θα ερευνήσουμε και θα μάθουμε από πού προήλθε¨.

Ο υπουργός Γιλντίζ είπε : Αυτή τη στιγμή έχει αρχίσει να δίνεται ρεύμα στην Άγκυρα, στην βουλή και σε αρκετές άλλες περιοχές. Ήταν ένα ανεπιθύμητο περιστατικό και δεν μας χαροποίησε. Ενδεχομένως να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Θα το δούμε λεπτομερώς. Αυτή τη στιγμή το σημαντικό για εμάς είναι να σηκώσουμε το δίκτυο. Δεν πρόκειται για συνηθισμένο περιστατικό.

Ένα από τα σημαντικά σημεία του περιστατικού είναι πως όταν στις 10:36 συνέβη η βλάβη η κατανάλωση ήταν μικρή. Βλέπουμε έτσι πως στο διάστημα από 07:30 έως 08:30 ήταν μεγαλύτερη η κατανάλωση. Σχετικά με το από πού προέρχεται, μπορεί να προέρχεται από τις γραμμές δικτύου ή από το γεγονός που αποκαλούμε μανούβρα. Παρακολουθώ όλες τις εξελίξεις. Στήσαμε ένα Κέντρο Κρίσης στο Γκιόλμπασι. Από εκεί παρακολουθείται στενά το θέμα.
……………..

………………

Ο Γιλντίζ αναφερόμενος στην δήλωση του πρωθυπουργού Αχμέτ Νταβούτογλου περί ¨ενδεχόμενης τρομοκρατικής επίθεσης¨ είπε πως ¨Ο πρωθυπουργός μας έδωσε αυτή την απάντηση μετά από ερώτημα που του υπεβλήθη. Δεν μπορώ να πω αν πρόκειται για ισχυρό ή όχι ενδεχόμενο. Ούτε μπορώ να πω αν πρόκειται για ψηφιακή επίθεση.

……………

……………

DHA  31/3/2015

Previous Article

ΑΝΗΘΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ !

Next Article

ZHMIEΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *