Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Έκρηξη στις κατασχέσεις

No Comments Share:
Έκρηξη στις κατασχέσεις: Ο ένας στους τρεις έχει σε βάρος του φάκελο κατάσχεσης

Στην Τουρκία Το ένα στα τρία άτομα έχει σε βάρος του κατασχέσεις. Το συνολικό χρέος τις τράπεζες έχει ξεπεράσει τα 2,7 τρις τουρκικές λίρες. Τα ατομικά χρέη και χρέη από πιστωτικές κάρτες άγγιξαν τα 20 δισεκατομμύρια λίρες.
Στην ερώτηση που υπέβαλε ο βουλευτής Νιγδης  Ομέρ Φετχι Γκιουρερ σχετικά  με τον αριθμό των “φακέλων κατασχέσεων και πτωχεύσεων”, ήρθε η απάντηση από τον υπουργό Γκιουλ.
……
“Μετά από εξέταση των αρχείων του υπουργείου μας, διακρίνεται πως στις 2/4/2019 στο σύνολο της χώρας μας υπήρχαν 900 τμήματα κατασχέσεων” .

Ο Γκιουρερ σε δήλωση που έκανε σχετικά με την δοθείσα απάντηση είπε : “Στη χώρα μας δεν έχει απομείνει πολίτης ο οποίος να μην έχει μπλεχτεί σε δάνεια και τόκους. Όλος ο λαός της χώρας χρωστάει. Το ένα στα τρία άτομα έχει κατάσχεση σε βάρος του. Το σύνολο των χρεών από όλα τα τμήματα της οικονομίας προς τις τράπεζες έχει ξεπεράσει τα 2,7 τρις τουρκικές λίρες. Παρόλα αυτά κρατικές τράπεζες συνεχίζουν να δίνουν δάνεια σε τομείς με ρίσκο όπως η ενέργεια και οι οικοδομές. Τα προσωπικά δάνεια και τα χρέη από πιστωτικές κάρτες έχουν αγγίξει τα 20 δισεκατομμύρια λίρες. 5 εκ. απόφοιτοι πανεπιστημίων έχουν βουλιάξει στα χρέη. Και όπως είναι φυσικό έχει αυξηθεί ο αριθμός των υπηρεσιών κατασχέσεων….”
http://haber.sol.org.tr/turkiye/icra-patlamasi-her-uc-kisiden-birinin-icra-dosyasi-var-266974
21/7/2019
Previous Article

Πρόγραμμα μνημοσύνου Αχμέτ Σαδίκ από το κόμμα DEB

Next Article

Πετούσε πέτρες στην Αφρίκα και “προήχθη”…

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *