Μεταφράσεις Και Νέα Των Τουρκικών Εφημερίδων Και Ιστοσελίδων Που Αφορούν Την Ελλάδα

Volkswagen : ¨Εξαιτίας πολιτικών λόγων αλλάξαμε γνώμη για την ίδρυση βιομηχανίας στην Τουρκία¨

1 Comment Share:

Ο Χέρμπερτ Ντίες-CEO της Volkswagen, δήλωσε πώς ένα από τα αίτια εξαιτίας των οποίων άλλαξαν γνώμη για την ίδρυση βιομηχανίας στην Τουρκία, είναι και η πολιτική κατάσταση στη χώρα.

Ο Ντίες μιλώντας στο γερμανικό οικονομικό περιοδικό Wortschafts Woche, ομολόγησε πως το επιχειρηματικό συμβούλιο της εταιρείας, ήταν ενάντιο στην ίδρυση βιομηχανίας στην Τουρκία. Περιέγραψε πως οι μέτοχοι της εταιρείας αισθάνθηκαν ανησυχία για την πολιτική κατάσταση στην Τουρκία.

Ο Ντίες είπε πως χωρίς την στήριξή του επιχειρηματικού συμβουλίου το σχέδιο για την ίδρυση βιομηχανίας, δεν θα μπορούσαν να το περάσουν από το διοικητικό συμβούλιο, ενώ όπως είπε αισθάνεται θλίψη για αυτή την απόφαση : “Εγώ υποστήριζα και υποστηρίζω το άνοιγμα εκεί της βιομηχανίας, μπορούσαμε να ανοίξουμε στην Τουρκία μία νέα βιομηχανία και να συμβάλουμε στη βελτίωση των συνθηκών εκεί. Η Τουρκία γεωστρατηγικά δεν είναι μια χώρα που θα εγκατέλειπε η Ευρώπη.”

……….

Volkswagen: Siyasi nedenlerden dolayı Türkiye’de fabrika kurmaktan vazgeçtik – Tr724

5/12/2020

Previous Article

Χριστιανοί να κρυφακούνε την θεία λειτουργία…

Next Article

Πρωθυπουργός Πακιστάν : ¨Οι νέοι του Πακιστάν μπορούν να μάθουν ισλαμική ιστορία και ηθική παρακολουθώντας τουρκικά σίριαλ¨

Ίσως Σας Ενδιαφέρουν

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *